Маски горе! Да настръхнеш от кеф на Хелоуин парти в София

Halloween Masquerade by Go Guide – прекарай 31 октомври както никога досега

15 October 2024

Halloween Masquerade by Go Guide ще се проведе на 31 октомври в The Purgatory/Чистилището на ул. Индустриална 7.

Очаквайте неочакваното с 3 индивидуални зали, преобразени тематично, напрегнати светлини и блуждаещи лазери, подбрани DJ-и, които те карат да настръхваш, и декорации, които не те оставят спокоен до самия финал на това смразяващо парти, специални изненади и активности.

Музика тъмна като нощ

За всички жадни за зловещи приключения души и за атмосферата на този изключително смразяващ маскарад ще се погрижи в “The Midnight Cabaret” енигматичната Gloria Petkova, в Pop залата “The Widow’s Veil” – ShAmy & Rocky, и в Electronic залата „The Gold Vortex” – Electric Behaviour.

Активности за смелите

В затъмнената обител на The Purgatory/Чистилището участниците ще бъдат посрещнати с welcome drink, ще бъдат насочени към Rent-a-Mask кът, където срещу стори или активност в социалните мрежи, в която отбелязват събитието, ще могат да вземат най-подходящата маска, която да отговаря на скритата им същност, и да танцуват с нея до края на партито или докъдето тази тъмна нощ ги отведе.

Ще има и много специална Escape Room, в която ще се разплита зловеща мистерия. А най-добрата причина да свалите маската си тази вечер ще е взривяващото Dark Fantasy Show. Ще има огън, ще има движения, които не може да повторите, ще има концептуално изживяване.

Тази нощ слагаме едни маски, за да паднат други, и обличаме призрачното наметало, за да захвърлим удоволствие в страшното лице на Хелоуин. Тази нощ жестоки маски надничат от ъглите, от горните етажи те гледат хиляди очи, но кой се крие зад маските – демони, от праха родени създания или просто страшни градски легенди? Тази нощ Вонегът зловещо ни прошепва –We are what we pretend to be, so we must be careful about what we pretend to be.

Да застанеш зад маската не е за изпускане – твоят билет те очаква!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР