Чиста красота

HYPOAllergenic фон дьо тен MAT & PROTECT SPF 25

19 September 2024

Ако искате кожата ви да изглежда матирана и да я предпазите от негативните ефекти на UV радиацията, а в същото време натуралния състав е важен за вас, тогава фон дьо тен MAT&PROTECT SPF 25 е идеалния избор!

Съдържащите се екстракти от водорасли и морски минерали подхранват и защитават кожата ви от вредните външни влияния. Перфектно балансираната пигментация на продукта ще ви помогне да изравните тена си, а добавянето на последователни слоеве ще ви позволи постепенно да регулирате нивото на покритие, без да създавате ефект на маска.

Леката кремообразна формула придава на кожата гладък и свеж вид. Фон дьо тенът има дълготраен естествен изглеждащ матов ефект, без да подчертава структурата на кожата.

Предлага се в 8 цвята: ванилия, слонова кост, бадем, праскова, карамел, слънчев и еспресо.

Начин на употреба: нанесете фон дьо тена на тънък слой върху кожата за естествен ефект, разнесете с пръсти и накрая внимателно потупвайте с върха на пръстите, особено около носа и над устните.

Трик на гримьора: ако често фон дьо тенътви се натрупва във фини линии, като мимически бръчки, нанесете минимално количество от продукта в тези зони и не забравяйте да го фиксирате с пудра.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР