Скулптирай себе си!

10 July 2024

Снимка: пресофис на марката

Тялото е съществена част от пъзела, който съставлява цялостното ни излъчване. Неговата добра форма е важна за комфорта, за самочувствието ни, но и за здравето ни.

Обичайната практика за много от нас е да се заемем с ремоделирането на тялото преди летния сезон. Разбира се, не става само с диета и спорт. Остава големият въпрос: ще ни стигне ли времето, за да добием видими резултати? Отговорът е: да, ако изработите план в клиники Skin Line, където се предлагат комплексни решения както за цялото тяло, така и за отделни проблемни зони. Стъпките в него може да включват много и различни ефективни процедури.

LPG Alliance Medical Като обучителен център на LPG Alliance Medical, терапевтите в Skin Line предлагат всички уникални напълно естествени решения на LPG – антицелулитни и релаксиращи протоколи, възстановяване след раждане, процедури преди и след пластична хирургия, както и новия и уникален wellbeing протокол, който доказано подобрява качеството на съня, произвежда хормоните на щастието и намалява нивата на кортизола в организма. LPG се използва като основа на всички други процедури за оформяне на тялото, тъй като задвижва метаболизма и лимфната система.
 
Wonder Sculpting Wonder е единствена по рода си нервно-мускулна стимулация, която не само стимулира мускулните влакна, но и прилежащите им неврони. Тренира шест зони за само 25 минути, предизвиквайки 52 хиляди мускулни контракции, които се равняват на около 3 часа във фитнеса. Освен за изграждане на мускули, Wonder Sculpting се използва за третиране на локалните мастни натрупвания, стрес инконтиненция, за рехабилитация и възстановяване след тежки тренировки. Известни спортисти като Оскар Неймар използват уреда в личната си рутина.
 
InMode BodyFX BodyFX е уникален радиочестотен апликатор, който съчетава три технологии – вакуум, радиочестота и електрически импулс, който буквално унищожава мембраните на мастните клетки. Особено подходящ е за зони с упорити мастни натрупвания като корем, паласки, брич, вътрешна част на бедрата. Освен че разбива мазнини, BodyFX стимулира синтеза на собствен колаген и еластин, стягайки кожата в третираните зони.
 
Криолиполиза Криолиполизата е един от най-предпочитаните методи за третиране на упорити мастни натрупвания и контуриране на тялото в специфични зони. Корем, паласки, брич, вътрешната част на бедрата, дори гръб и колене се третират ефективно в рамките на 70 мин. С тази процедура могат да се постигнат резултати до -5 см около месец след процедурата.


В Skin Line можете да направите безплатна консултация с терапевт за апаратни процедури за лице и тяло.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР