Жителите на River Park отпразнуваха Деня на детето с разнообразни активности и незабравими преживявания

Комплексът в подножието на Витоша изгражда сплотена и активна общност

02 June 2024

На втори юни, в чест на Международния ден на детето, жилищен комплекс River Park организира специално празненство, което събра повече от 50 деца и родители и изпълни деня им с радост и забавления.

Събитието предложи разнообразни активности, подходящи за деца от всички възрасти, като целта бе да се създадат незабравими спомени за общността в комплекса. Малките обитатели на River Park имаха възможност да избират от множество забавни игри, които предизвикаха въображението и уменията им.

„Този празник е само един от многото начини, по които River Park подкрепя и насърчава изграждането на сплотена и активна общност. Радваме се, че можем да предложим на жителите ни не само красиви домове, но и възможности за създаване на трайни връзки и незабравими спомени. Нашата цел е River Park да бъде място, където семействата могат да се чувстват сигурни и свързани, като се наслаждават на природата и удобствата на модерния живот. Ние вярваме, че подобни събития помагат на жителите да изградят по-силни връзки помежду си и да се чувстват част от една голяма, подкрепяща общност. Това е ключов елемент от нашата визия – не просто жилищен комплекс, а истински дом, където хората могат да живеят, растат и процъфтяват заедно,“ заяви Ори Нив, изпълнителен директор на Недвижими имоти Дивелъпмънтс.

River Park е жилищен комплекс от ново поколение, който въплъщава идеята за живот в унисон с природата, само на крачка от центъра на големия град. Той е разположен в подножието на Витоша и предоставя уникално съчетание от удобства и близост до планината. С над 100 хиляди квадратни метра зелени площи и разнообразие от спортни и детски площадки, комплексът предлага на своите жители спокойствие и високо качество на живот.

Проектът включва 352 модерни къщи, чието строителство е разделено на 3 етапа. Към момента е завършена първа фаза от строежа, която включва 110 къщи, а строежът на втора фаза стартира в началото на годината и напредва с бързи темпове, като е планирано да приключи през 2026 година. Материалите, използвани за изграждането на къщите, са устойчиви и от последно поколение и са подбрани така че да кореспондират със заобикалящата ги среда и да се вписват в нея.

Ландшафтните решения са подчинени на идеята за адаптиране на новия комплекс към природния профил и дългосрочно повишаване качеството на живот в региона. River Park заема площ 215 000 кв.м, като плътността на застрояване е едва 15% от нея, предвидена за жилищни и обслужващи сгради. Седемдесет и пет процента от общата територия е отредена за озеленяване с над 3000 дървета. При залесяването на пространството преобладават предимно местни видове, които се срещат по склоновете на Витоша - дъб, габър, явор, ясен, бреза, обикновен смърч, бял бор и др.

За Недвижими имоти Дивелъпмънтс

Зад проекта Ривър Парк стои Dynamic Group, компания с над 40 години международен опит в сферата на недвижимите имоти и инвестиции в милиарди евро в мащабни проекти по цял свят. В България оперира от 20 години, като инвестира предимно в индустриални имоти и търговски площи. Изграждането на River Park осъществява посредством дъщерното си дружество – “Недвижими имоти Дивелъпмънтс”.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР