26 години брак! Синди Крауфорд и Ранди Гербер празнуват

eva.bg 31 May 2024

Снимка: instagram

Синди Крауфорд и Ранди Гербер са едно от редките доказателства в света на известните и богатите, че любовта не просто може да устои на теста на времето, а с всяка следваща година да пуска по-дълбоки корени и да прави връзката им още по-силна.

26 години брак! Толкова празнуват топмоделът Синди Крауфорд и половинката й Ранди Гербер. Заслужава си да ги полеят!

По повод годишнината тя сподели в Инстаграм стара тяхна снимка и написа: „Женени сме от толкова дълго време, че тази снимка от началото на връзката ни изглежда като предмет от капсула на времето! Честита 26-та годишнина, Ранди! Толкова съм горда от нас, че успяваме да се справяме заедно. Обичам живота ни заедно и факта, че до себе си имам най-добрия си приятел.“ А по повод годишнината им тя си пожела още повече смях, танци и любов.

На 29 май 1998 г. супермоделът от 80-те Синди Крауфорд и съпругът й Ранди Гербер, чийто бизнес е в сферата на висококласните ресторанти и нощни заведения, сключват брак на Бахамите. И церемонията, и партито са на плажа, а според дизайнера на тяхната сватба Майкъл Уайт това е най-лесното и просто сватбено тържество, което е правил – море, пясък, и отрупана с цветя церемониална арка.

На сватбата си Синди носи мини рокля на Galliano и почти никакъв грим, а след церемонията двамата с Ранди свалят "официалните" дрехи, навличат банските костюми и се хвърлят в басейна. „Исках в този ден да бъда максимално близо до онази Синди, до която Ранди ще се буди всяка сутрин“ – казва топмоделът. На сватбата са поканени 90 души. Менюто е просто – морска храна, паста и ростбиф, а за десерт – любимата морковена торта на Синди.

Вижте снимки от сватбата в галерията ни.

Сега, 26 години по-късно, 58-годишната Синди и 62-годишният Ранди се радват на неувяхваща любов. Имат две прекрасни деца – дъщеря им Кая се радва на супер успешна кариера на модел, подобно на майка си. А синът им Пресли гради бизнес кариера.

Вижте снимки от семейния им албум в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР