Малки пролетни бягства с Calvin Klein Jeans

Новата колекция на американския бранд издига минимализма и чувствеността до нови висоти

eva.bg 13 May 2024

Празнични и почивни дни, дълги уикенди, малки пролетни бягства – обожаваме това време от годината!

Всяка възможност превръщаме в план за пътeшествие. С хубаво време, приятна компания и нови дестинации за преживяване. Освен карта и посока какво друго ни е нужно? Комфорт, свобода, лекота и модерно излъчване!

За сезон пролет-лято 2024 Calvin Klein Jeans залагат точно на тези неща, поднесени през призмата на минимализма.

Изчистени силуети и емблематични деним модели на бранда от 90-те излизат на сцената, за да ни помогнат в създаването на чувствени, естетически и модерни визии.

Класиките в колекцията, представени в универсален деним, не само преследват комфорта, а са и в пълен синхрон с него. Моделите могат лесно да се съчетават помежду си, което предоставя почти неограничен набор и избор от аутфити.

Дънките в успокояващия син цвят са широки и с права кройка, подходящи за всяка физика и форма, без следа и нужда от ограничения и притеснения.

Къси панталони, поли, тениски, топове, тънки якета от деним и бомбър модели, както и женствени рокли са сред фаворитите ни от дамската линия.

Специално място в сърцата ни спечелиха моделите топове и рокли с гол гръб, късата фина жилетка и дългата пола от деним. Късите пола-панталони са ефектни и доказано удобни за по-активно движение, разходка и пътуване.

При мъжете освен дънки има и спортни панталони, които могат лесно да се комбинират със суитшърт, яке или риза върху тениска.

Цветовата палитра е монохромна и неутрална, за да подхожда на всеки стил, повод и възраст. Синьо, бяло, черно, сиво, бежово и зелено преобладават.

При аксесоарите линиите са семпли и непретенциозни, добавени са само най-необходимите и основни детайли.

Функционалността и лекотата са на преден план – защото това е, което човек очаква и изисква от всяко кратко пътуване или разходка.

От нов деним до стилно ежедневно облекло, колекцията на Calvin Klein Jeans за сезон пролет-лято 2024 носи свежест, удобство и лежерност и печели фенове от различни поколения, но еднакво обичащи да пътешестват.

В галерията можете да разгледате още модели от колекцията.

Колекция пролет-лято 2024 на Calvin Klein Jeans е налична в магазините на марката в Paradise Center и Serdika Center.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР