Джулиан Мур и Тилда Суинтън под режисурата на Педро Алмодовар – нямаме търпение!

eva.bg 15 March 2024

Снимка: facebook

63-годишната Джулиан Мур наскоро беше забелязана в Мадрид, където започнаха снимките на новия филм на Педро Алмодовар „The Room Next Door“. Това е първият игрален филм на английски език от емблематичния испански режисьор. И освен любимата ни Джулиан Мур, в него главна роля има още една прекрасна и много талантлива актриса - Тилда Суинтън.

Снимките на филма ще бъдат както в Мадрид, така и в Ню Йорк.

„Не мога да кажа нищо за филма, но е много вълнуващ за мен, една сбъдната мечта. Винаги, винаги, винаги съм искала да работя с Педро“, сподели в интервюДжулиан Мур. „Чувствам се много щастлива да работя с него и да снимам в Испания, и да съм в Мадрид, и да работя с Тилда Суинтън. Алмодовар е маестрото, той има толкова необикновен и оригинален почерк“, каза още американската звезда.

Според резюмето на сюжета, „ The Room Next Door“ е сложната история на майка с доста недостатъци и нейната дъщеря, разделени от огромно недоразумение. В основата на този конфликт Ингрид (Мур), приятелка на майката на Марта (Суинтън), става свидетел на болката и горчивината на всяка от тях. Марта е военен репортер, Ингрид е писателка. Филмът обръща внимание на безграничната жестокост на войните, изследва темите за смъртта и приятелството.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР