Кевин Костнър на 69: Животът е кратък. Правете това, което обичате

eva.bg 18 January 2024

Снимка: getty images/guiliver

 „Искам да живея вечно, но знам, че няма как да стане. Не ме е страх да умра. Страх ме е само от едно нещо: че няма да мога да отгледам децата си“, казва Кевин Костнър, който днес става на 69 години.

Този любим актьор има седем деца. Първите три са от брака му със Синди Силва и за тях може спокойно да каже, че ги е отгледал, защото са на 39, 37 и 35 години. След това от връзката с Бриджит Руни има син, който е на 27 години.

Последните му три деца, които са и най-малките, са от бившата му вече съпруга Кристин. Те са на 16, 14 и 13 години.

Двамата се разделиха миналата година, като молбата за развод от страна на Кристин изненада неприятно Кевин Костнър, който не подозирал, че проблемите в брака им са толкова големи. Преди няколко дни стана ясно, че в момента тя има връзка със съседа му, което може би е била причина за искането на развод, а не посочените от нея – „недостатъчно време за семейството“, „работохолизъм“.

В светлината на тези събития не знаем с какви чувства ще посрещне 69-ия си рожден ден Кевин Костнър. Но той винаги е живял с правилото: „Не съжалявам за нищо в живота си“.

„Най-голямото наследство, което човек оставя след себе си, са децата. Затова трябва да сме безкомпромисни в нещата, на които ги учим. По отношение на стила, модата, музиката – не пречи да сме като другите, да сме част от стадото, да се влияем. Но когато става въпрос за принципите, на които учим децата си, трябва да сме непреклонни“, казва още той.

В галерията ни сме събрали негови снимки с децата му. А в случай, че ви липсва актьорското му присъствие, то може да го гледате в сериала „Yellowstone“, който се оказа толкова успешен, че вече има пет сезона и това е основен филмов ангажимент за Костнър през последните седем години.

2 КОМЕНТАРА
2
prue276
21 January 2024, 15:55

Хора, знаете ли, че с повишаване на имунитета вие ще се отървете от хроничните заболявания и ще се предпазите от всякакви вируси, освен това ще се почувствате по-млади. Подсилвам имунитета си с едно от най-добрите лекарства и го купувам тук.---- https://use.my/zf32

1
Асен Алеков
20 January 2024, 22:50

Прекрасен и все така недокоснат от простотия и алчност! Асен Алеков гр. София

ТВОЯТ КОМЕНТАР