Рийз Уидърспун и Ава – коя е майката, коя е дъщерята?

eva.bg 15 January 2024

Снимка: getty images/guiliver

И преди сме ви показвали удивителната прилика между Рийз Уидърспун и дъщеря й Ава. С времето обаче Ава все повече започва да прилича на майка си, а Рийз сякаш става все по млада.

Затова и сега при последната им обща публична изява двете бяха по-скоро като сестри, отколкото като майка и дъщеря.

47-годишината Рийз взе 24-годишната Ава като свой придружител на раздадените в Санта Моника накради на филмовите критиците - Critics Choice Awards.

И двете заложиха на семпли еднакви прически, сходен грим и черни рокли. Само че тази на Ава бе къса на бели точки, а Уидърспун избра класически дизайн с голяма черна панделка.

Мама Рийз бе с рокля на Celine, докато Ава избра тоалет на Monique Lhuillier. Вижте ги в галерията ни.

„Мама е красивата, невероятна жена, която ме научи на силата на добрината, любовта, амбицията и усиления труд. Тя ме вдъхновява абсолютно всеки ден“, казва Ава за Рийз. 

Ще припомним, че само преди седмица на наградите Златен Глобус Рийз пък взе като свой придружител 20-годшния си син Дийкън.

Освен че въвежда децата си в отбрания кръг на големите звезди, Уидърспун явно не иска да е сама на червените килими. Ще припомним, че миналата година изненадващо за всички дойде новината, че тя и съпругът й Джим Тот се развеждат.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР