Как Кейт Мидълтън посрещна 42-я си рожден ден

eva.bg 10 January 2024

Снимка: getty images/guiliver

Кейт Мидълтън навърши 42 години и за първи път от много време насам около рождения й ден няма кралски драми, скандали и сплетни.

Миналата година по това време излезе биографичната книга на Хари „Spare“, която предизвика истинска буря в кралското семейство след направените разкрития за отношенията помежду им. Самата Кейт бе обвинена в недружелюбно поведение спрямо съпругата на Хари Меган Маркъл.

През 2020 година пък, ден преди рождения ден на Кейт, Меган и Хари заявиха пред света, че се оттеглят от кралските си задължения и ще напуснат Острова. Последва ковид, карантина и в общи линии рождения ден на Кейт все оставаше някак встрани от важните новини.

Е, този път няма какво да засенчи този празник, но пък Кейт явно свикна да прекарва рождените си дни в тесен семеен кръг без излишни фанфари, защото именно по този начин е посрещнала празника си сега.

Според медиите на Острова заедно с Уилям и децата им са се събрали в дома на майка й, където е дошла и сестра й с нейното семейство. В този тесен семеен кръг, без излишни скъпи подаръци, тя е отпразнувала своя 42-ри рожден ден.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР