Какво да носите с ботуши до коляното, за да изглеждате модерно?

23 November 2023

5 идеи + модни трикове за още повече стил

Ботушите до и над коляното отдавна са ключов елемент както в света на модата, така и в дамския гардероб. Те могат да издигнат стила ви до съвсем различно ниво, като в същото време ви осигуряват топлина и удобство през по-студените месеци.

Предлагаме ви 5 идеи с какво можете да носите своите ботуши до и над коляното, т.нар. чизми, за да изглеждате модерно. Допълваме с трикове за съчетаване с аксесоари, за да сте истинска модна икона.

Кои дрехи се съчетават най-успешно с ботушите?

Тесни дънки за класическа визия

Когато не сте сигурни, носете високите си ботуши до коляното с тесни дънки. Тази вечна комбинация не само издължава краката ви, но и създава елегантен и стилен външен вид. Пробвайте с дънки в цвят индиго, съчетани с ботуши и палто в камел, карамел или кафяво.

Миди рокли за офис шик

Миди роклите в съчетание с ботуши до коляното предлагат хармоничен баланс между елегантност и функционалност. Дължината на роклята допълва ботушите и можете да експериментирате с различни стилове и десени, от флорали през пепит до монохром.

Мини поли или рокли за щипка флирт

За закачлива и младежка визия съчетайте ботушите си с дължина до и над коляното (https://obuvki.bg/c/damski/botushi-i-drugi/chizmi) с мини пола или рокля. Тази комбинация може да придаде на вашето облекло щипка флирт и игривост, като същевременно запази усещането за изтънченост.

Плетива за уют

За уютно излъчване носете ботушите си с овърсайз пуловери – ефектът тук е благодарение на контраста между елегантността на ботушите и обема на пуловера. Ботушите и плетените рокли са любов от пръв поглед – уютна плетена рокля, носена с ботуши до и над коляното, е знак за фин вкус.

Макси поли или рокли за бохо шик

Ще създадете бохо шик като по учебник, ако съчетаете ботуши до коляното с макси пола. Свободно падащата и ефирна пола, комбинирана със структурираните ботуши, може да придаде на цялостната ви визия нотка увереност, чар и спокойна елегантност.

Кои модни трикове да приложим за още повече стил?

Важно и полезно е да отбележим, че едни ботуши с анималистичен принт например могат да бъдат звездата на целия ви аутфут. В този случай е препоръчително облеклото да е в един или най-много в два цвята.

Умението за наслояване добавя дълбочина към облеклото ви и ви топли през по-студените месеци, като същевременно демонстрира отличен моден усет. Не се колебайте да наслоите и надградите ботушите си до и над коляното с различни елементи от дамския гардероб – както дрехи, така и аксесоари. Подсказваме ви: дълга жилетка, обемен шал, шапка, колан, колие.

На тесните дънки, независимо дали са в комбинация с палто или бомбър яке, ще подхожда бейзболна шапка. Визията с миди роклята завършете с ефектно колие. Ако към една плетена рокля добавите колан, ще подчертаете чудесно талията си. При мини полите и роклите играйте с чорапогащника и дългите чорапи – те може да са цветни и ярки, с деликатни акценти, по-плътни. За бохо шик визията спокойно заложете на шапка с широка периферия или на барета.

Ботушите до и над коляното са универсално и много желано попадение към дамския гардероб. Ако следвате горните модни съвети, лесно ще създадете разнообразие от актуални визии, които ще ви накарат да се чувствате уверени и шик през целия сезон.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР