Бляскаво парти беляза една година glo в България

13 November 2023

БАТ България отпразнува първия рожден ден на бездимната алтернатива glo™ в България с няколко грандиозни събития едновременно в София, Пловдив и Варна. Те събраха на едно място стотици гости, сред които бизнес партньори, медии и инфлуенсъри.

Водещи на събитията в трите града бяха едни от най-популярните лица от света на шоу-бизнеса, които поставиха акцент върху техническите характеристики на устройството и неговата функционалност, както и върху различния му рисков профил, и ролята на glo™ като алтернатива на традиционното тютюнопушене. Част от бляскавата програма на партита бяха и родни поп звезди, които зарадваха гостите със своите изпълнения на живо.

Кулминацията на вечерта бяха специални шоу програми и награди, както и празнична торта по повод рождения ден на бездимното устройство.

„Представянето на българския пазар на най-новите технологии, сред които glo™ HYPER AIR, лимитираната серия Hyper X2 City Lights, както и veo™, затвърждава трансформацията и развитието на нашата компания, като и подчертава за пореден път основната стратегия на БАТ да намали въздействието на своя бизнес, предлагайки на пълнолетните потребители широка гама от по-малко рискови алтернативи на пушенето.** Радваме се, че и България е сред тези държави по света“, коментира Мила Маречкова, изпълнителен директор на БАТ България.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР