Време за спа и релакс!

В най-добрия градски СПА хотел в България за 2023 - „Медикъл СПА хотел Петте елемента“

19 September 2023

Снимка: пресофис на марката

„Медикъл СПА хотел Петте елемента“, олицетворение на разкоша и релаксацията в България бе обявен за най-добър градски СПА хотел в България от престижната BUBSPA (Българска асоциация по балнео и СПА туризъм) за 2023.

„Това признание е доказателство за нашия непоколебим ангажимент да предоставяме несравним лукс и подмладяване на нашите скъпи гости“, коментират от хотела.

Разположен сред спиращата дъха красота на живописния пейзаж на Рила, „Медикъл СПА хотел Петте елемента“ последователно постигна успех във високите стандарти на хотелиерството.

„Ние вярваме в силата на цялостния уелнес и нашият спа център е въплъщение на тази философия за хармонията на петте елемента – огън, вода, въздух, земя и пространство. Тук предлагаме спокойно убежище, където гостите могат да избягат от стреса на ежедневието и да се отправят на трансформиращо пътуване за подмладяване на ума, тялото и душата.

Получаването на титлата "Най-добър градски СПА хотел в България" е доказателство за нашата непоколебима отдаденост на съвършенството. Дължим това постижение на нашия страстен екип от професионалисти, които неуморно се стремят да гарантират, че всеки гост ще си тръгне с усещане за подмладяване и съживяване“, се казва в съобщение от екипа на хотела.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР