Памела Андерсън: Приключих с грима

eva.bg 18 September 2023

Снимка: getty images/guiliver

През последните години Памела Андерсън съвсем нарочно заложи на нова визия без или с минимален грим.

Оказва се, че има причина 56-годишната звезда да се раздели с яркото червило и очната линия. Сега натуралният й вид вади на показ очевидните несъвършенства на кожата, свързани с напредването на възрастта, но това по никакъв начин не притеснява Памела.

„Преди това винаги съм била с много грим, защото правех това, което останалите ми казваха. Сега обаче, когато всички залагат на тежък макиаж, на мен ми се прииска да съм точно обратното. Да съм срещу течението. Вече не завися от останалите, не е нужно да ги слушам.

Всички започваме да изглеждаме малко странно след определена възраст. Научих се да се присмивам на себе си, когато се погледна в огледалото, да си кажа: „Леле, ето какво всъщност се случва с лицето ми…“ Защо да го крия, няма да излъжа себе си?

Има и друга причина да заложа на минимален или никакъв грим. През 2019 година от рак на гърдата почина дългогодишната ми гримьорка Алексис. Тя беше най-добрата. И след като си отиде, изчезна и желанието ми да се гримирам. Колкото по-малко, толкова по-добре“, заяви в интервю Андерсън.

И за да ви докажем, че наистина през последните години за всички публични изяви Памела Андерсън залага на малко или почти никакъв грим, то в галерията ни сме събрали снимки, илюстриращи казаното от 56-годишната Памела.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pamela Anderson (@pamelaanderson)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР