58-годишната Моника Белучи на корица и с коментар за любовта

eva.bg 23 August 2023

Моника Белучи краси септемврийската корица на испанския Harper's Bazaar. 58-годишната звезда се снима във впечатляваща фотосесия, акцентираща на магнетичния й чар и красота.

Италианската актриса коментира и връзката си с Тим Бъртън. Само преди няколко месеца двамата официално потвърдиха, че са двойка, въпреки че жълтите медии много преди това заговориха за пламналата помежду им любов.

Двамата с американския режисьор бяха снимани заедно в Мадрид в края на миналата година от фотографи на френското издание Paris Match. От статията става ясно, че са се запознали още през 2006 г. на филмовия фестивал в Кан, но връзката им е започнала едва през 2022 г.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

„В негово лице срещнах една впечатляваща душа. Той има невероятен дух“, това коментира сега в материала към изданието Моника Белучи.

В края на юни пък в интервю за Elle тя заяви: „Обичам Тим и го уважавам изключително много. Радвам се, че го срещнах. Това е една от онези срещи, които рядко се случват в живота. Познавам този човек, обичам го. А сега ще се срещна и с режисьора Бъртън, още едно приключение започва"- казва актрисата. Последното изречение е препратка към новината, че 58-годишната Моника Белучи ще играе в продължението на култовия филм на Бъртън от 1988 г. „Битълджус“.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР