Гал Сасон за сбъдването на желания

и за връзката между интуицията и астрологията и между астрологията и Беинса Дуно

28 May 2023

На 17 и 18 юни хитовият астролог и кабалист Гал Сасон ще гостува отново у нас по покана на издателство "Кибеа". В рамките на двата дни той ще направи уъркшопи по три много интересни теми: връзката между интуицията и астрологията, връзката между астрологията и Учителят Беинса Дуно и сбъдването на желания чрез познанието на кабала за Дървото на живота. 

Премиерният за България уъркшоп за връзката между интуицията и астрологията е изцяло практически. Гал ще ни покаже как чрез духовно-психични техники като насочвана зодиакална медитация, забавни игри и упражнения за развиване на интуицията, можем да черпим от енергията на 12-те астрологични знака и да прилагаме грамотно триединството слънчев –лунен – изгряващ знак (асцендент) и да намираме отговори за въпроси, които си задаваме. 

В лекцията за Мъдростта на звездите и пътят към просветлението на Беинса Дуно и в нашия живот Сасон ще разкаже кои са важните астрологични цикли, способствали за пробуждането на Учителя и как ние можем да ги използваме, за да се ориентираме по-добре в живота, да открием своята мисия и да схванем нейните напътствия?

 

Тричасовия семинар на кабалиста астролог е с фокус върху сбъдването на желания и постигането на цели чрез познанието на кабала за Дървото на живота. Подходящ е за всеки, който активно търси решение на проблеми, свързани със здравето, взаимоотношенията и финансите си или просто се интересува „как работи“ Вселената, за да сътвори реално чудо в живота си.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР