Иън Сомерхолдър и Ники Рийд, колко красива може да е любовта

08 April 2023

Снимка: Инстаграм профила на Иън Сомерхолдер @iansomerhalder

"Да бъдеш баща е най-големият подарък, който животът може да ти поднесе и най-хубавото нещо, което съм правил някога. Толкова съм благодарен! - пише Иън Сомърхолдър в профила си в Инстаграм. - Толкова съм благодарен, че съм част от това пътуване и толкова съм благодарен на теб, любов моя, @nikkireed, че ме правиш горд татко."

Ники Рийд и Иън Сомърхолдър са женени от 2015 г. Първото им дете - дъщеря им Бодхи Солей се роди през 2017 г. В момента очакват второ бебе. Първите слухове за връзка между звездата от "Здрач" и най-красивият вампир в "Дневниците на вампира" се появиха през юли 2014 г., когато бяха видени заедно на фермерски пазар в Калифорния. Няколко седмици по-късно двойката обяви публично с връзката си, появявайки се на парти на Entertainment Weekly в Comic-Con. След половин година се сгодиха. Ники беше разведена с музиканта от American Idol Пол Макдоналд от година, Сомърхолдър беше приключил връзката си с Нина Добрев две години по-рано. 

Няколко месеца след като се сгодиха, Рийд и Иън Сомърхолдър сключиха брак на романтична церемония в каньона Топанга в Малибу, Калифорния, последвана от меден месец в Тулум, Мексико и малко по-късно - в Рио де Жанейро.

През 2016 г. Ники Рийд създаде колекция бижута, партнирайки си с марката Graziela Gems, като част от приходите бяха отделени за фондацията на Иън Сомерхолдър, която помага за опазването на дивата природа. 

Една от темите, която е много на сърце и на двамата е желанието им да направят света по-добро място. Участват в най-различни благотворителни събития - в името на премахване на глада и бедността или за грижа за Земята, за опазване на околната среда или за животните.

 

През май 2017 г. двамата обявиха в Инстаграм, че очакват първото си дете. Дъщеря им Бодхи Солей се роди на 25 юли. И Ники и Иън решиха да изключат телефоните си за един месец, за да се посветят на грижи за бебето. А младият татко написа: "Ти донесе такова забавление и сила в живота ми, докато беше бременна, Ники! Ти превърна бременността в сексапил. Благодаря ти, че си моя партньорка в този живот и че вдъхновяваш не само мен, но и всички останали, които четат, чуват или виждат какво ми дава твоята душа.“

На Свети Валентин през 2019 г. Сомърхолдър поздрави и двете жени в живота си специално в Instagram. Той публикува снимка на Рийд, легнала край басейна с дъщеря им, с надпис: „Моите две вечни валентинки. Не е нужен филтър за тези двете. Как извадих такъв късмет...? Честит Свети Валентин на най-специалните момичета на света. Благодаря ти, че обогати живота ми отвъд обхвата на въображението. Наистина и истински. Обичай винаги, Baby Daddy/Daddy."

21 май 2021 г. Иън Сомърхолдър сподели, че Ники Рийд го е измъкнала от трудна бизнес ситуация. Оказва се, че компанията, която е създал, е била пред фалит заради измани от клиенти и Сомърхолдър се е оказал пред риск от осемцифрена липса, но Ники е събрала екип, за да се стигне до преговори и да бъде намерен изход.

И двамата предпочитат спокойния живот във ферма пред темпото на Холивуд. Иън Сомърхолдър казва, че събуждането с Ники Рийд е „чисто блаженство“ и че най-голямата му радост е да гледа как дъщеря им тича боса по тревата. За него животът във фермата е "магия". 

"Мисля, че  пандемията ни показа колко са важни моментите, че рождените дни имат значение, празниците имат значение. Затова двамата с Ник откриваме радостта на селския начин на живот, с който се захващат много хора, независимо дали става дума за пермакултура, изграждане на хранителни гори."

На 9 март 2023 г. на празника преди Оскарите в Лос Анджелис показаха гордо растящото коремче на Рийд.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР