Бекстейдж с Джулия Робъртс

Честит Международен ден на щастието! Празнуваме с Джулия Робъртс и Chopard

Десислава Найденова 20 March 2023

Haute Joaillerie earrings in ethical 18-carat white gold set with brilliant-cut diamonds (28,51cts). Ref. 848270-1001 / Haute Joaillerie ring in ethical 18-carat white gold featuring a 5.01-ct heart-shaped diamond, and set with brilliants. Ref. 820829-1001 / Haute Joaillerie bracelet in ethical 18-carat white gold set with emerald-cut diamonds (13.59cts) Ref. 858259-1001 / Alpine Eagle 36-mm timepiece in ethical 18-carat white gold fully set with diamonds (7.16cts). Automatic Chopard 09.01-C movement. Ref. 295370-1001

Снимка: Julia Roberts in Chopard ©Greg Williams

Винаги е вълнуващо, когато можем да надникнем зад кулисите на световното кино. А когато звездата е Джулия Робъртс, е сбъдната мечта и щастие!

Точно миналата седмица гледахме за пореден път „Нотинг Хил“. Смяхме се, плакахме и пак се смяхме заради красивата любовна история, разказана ни от Джулия Робъртс и Хю Грант. Чудесен каст, първокласна игра, британски хумор и онези думи: „Аз съм едно момиче, което стои пред едно момче и го моли да я обикне“... Киното е магия, от която не можем да избягаме.

Защото обичаме киното.

Джулия Робъртс споделя спомен от кинофестивала в Кан през 2016 г. Червения килим от 12 май и премиерата на филма си актрисата е запомнила с бързането в последния момент, а ние – с босите й крака нагоре по облечените в кадифе стълби и ето това бижу. Да, тогава тя определено привлече вниманието.

„Закъснявах и тичах по коридора. Някой все още оправяше и шиеше роклята върху мен, така че всички тичахме по коридора към асансьора и някой шиеше. И просто си помислих „Толкова е класическо“. Това беше истински Кан момент.“

На кинофестивала в Кан през 2016 г. е премиерата на филма „Money Monster“ с Джулия Робъртс и Джордж Клуни. Това е първото събитие, когато Джулия Робъртс се доверява за визията си на Chopard. Елегантната си дълга черна рокля Armani Prive тя украсява с колие с 52-каратови диаманти и изумруд.

Седем години по-късно актрисата е все още вярна на швейцарския луксозен бранд, който очевидно също като нас обича киното. А режисьорът Джеймс Грей ни кани да надникнем тайно зад кулисите и да видим в действие една от най-големите световни знаменитости – Хубавата жена, жената с неотразимата усмивка.

„Джулия Робъртс е нещо рядко: истинска филмова звезда. Освен това се оказва, че тя е човек с огромно чувство за хумор за всичко това и по някакъв начин не е оставила легендарния си статут да я промени. Винаги се възползвам от всяка възможност да работя с нея. Ние сме приятели, с истинско уважение и обич един към друг. Винаги считам деня си за завършен, ако съм я накарал да се усмихне. А работата винаги е удоволствие, ако не за друго, то поради факта, че камерата е толкова голям фен на Джулия, колкото и аз! И Джулия, и Chopard въплъщават истинското чувство за щастие, така че беше прекрасна възможност да работя с тях по тази кампания.“

Каква е Джулия Робъртс в действие? Такава, каквото всички сме си я представяли. Не спира да се шегува, а звънкият й смях оглася пространството. Намира да каже по нещо хубаво на всеки, нахлузва кецове под бляскавите си рокли, сама взима камерата или прекъсва репетицията, за да гушне кучето си.

Запечатвайки тези откраднати моменти, Джеймс Грей показва пред камерата какво се случва зад кулисите, какво става между репликите и дублите. Всички малки случки, които всъщност вдъхват живот и магия на филмите, в които Джулия Робъртс е толкова успешна. Украсена и уверена с бижутата си Chopard, тя внася своята харизма на снимачната площадка.

За мен всеки ден е международен ден на щастието, глобален ден на щастието.
Лице на колекциите Happy Sport и Happy Diamonds от 2021 г. насам, глобалният посланик на Chopard Джулия Робъртс сега е музата на всички колекции дамски часовници и бижута на бранда. За да отпразнуват тази специална връзка, Chopard и Джулия Робъртс съчетават споделената си любов към киното чрез кампания, реализирана от Джеймс Грей. Режисьорът е успял да улови дързостта, игривостта и човечността, които правят Джулия Робъртс съвременна икона. Приключението се разгръща в цели 12 вълнуващи епизода, които предстои да видим.

Бекстейдж с Джулия Робъртс или Chopard Loves Cinema. Вижте днес първото от 12-те видеа, заснети от Джеймс Грей.

И честит Международен ден на щастието!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР