Пълна промяна - Мадона в 70 кадъра

09 February 2023

снимки getty images/guiliver;

Визията на Мадона на наградите Грами продължава да е основна тема за обсъждане. Някои приемат очевидното й прекаляване с пластичната и естетична хирургия като поредната провокация, според други пък просто отказва да се примири с факта, че остарява. Самата Мадона заяви, че е жертва на омразата към жените и предразсъдъците спрямо годините им. В галерията ни направихме една впечатляваща ревизия на Мадона през годините – от 80-те до днес. Събрали сме 70 снимки, които ще ви припомнят защо именно тя е кралицата на попа.

Преди време в интервю за в. „Сън“ Мадона заяви, че е късметлийка, че е станала звезда преди ерата на смартфоните и социалните мрежи, защото е имала времето да се развива, наистина да израства и да се превърне в човека, който иска да бъде. „Нямаше го днешния товар на свободното осъждане в социалните мрежи, нямаше такова съревнование. Аз съм, която съм, именно защото отказвам да подвия коляно под натиска на общоприетото мнение. Но днес става все по-трудно за артистите наистина да казват това, което мислят и да бъдат себе си“, допълва тя.

„Сега се улавяш как непрекъснато се съревноваваш с всички, как се питаш какъв точно трябва да бъдеш, как трябва да изглеждаш, за да се харесаш на останалите. Социалните мрежи имат изключително негативно влияние върху младите. Днес те са роби на чуждото одобрение. И това е големият проблем. Но така не се чувстваш по-добре, този тип култура може да съсипе живота ти“, сподели още Мадона във въпросното интервю преди години. Въпросът е дали и тя в крайна сметка не се поддаде на това непрекъснато съревнование с всички в социалните мрежи, от което никой не излиза победител. Убедете се сами в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР