Нова година, нова кожа

Рисърфисинг процедурите в естетичната медицина бързо се превърнаха в предпочитани

30 December 2022

Снимка: пресофис на марката

Рисърфисинг процедурите в естетичната медицина бързо се превърнаха в предпочитани. Те преструктурират повърхностния слой на кожата, атакувайки успешно фините линии и бръчки, пигментации, белези от акне, стягат я и отстраняват други несъвършенства. В клиники Skin Line предлагат пет различни вида рисърфисинг процедури, а специалистите ще ви помогнат да изберете най-подходящата за вас в зависимост от индивидуалния проблем и времето, което можете да отделите за възстановяване.

Химичен пилинг
Тези доказали се във времето процедури третират разнообразие от индикации и състояния на кожата – подобряване на текстурата, акне и белези от акне, фотостареене, пигментации, някои доброкачествени образувания, себорейна кожа и други. Лекият козметичен пилинг е отлична добавка към почистваща, лифтираща или апаратна процедура за лице. Медицинският пилинг, от друга страна, има по-дълъг възстановителен период, но постига желаните резултати по-бързо.

Dermapen микронийдлинг
Процедурата микронийдлинг, която представлява контролирано нараняване на кожата с цел стимулиране регенеративните ѝ способности и увеличаване синтеза на колаген и еластин, има своя отличен вариант Dermapen. Той създава до 1920 пункционни канала в секунда, като това позволява в дълбоките тъкани да проникнат активни вещества като витамини и минерали, медикаменти, дори PRP (собствена кръвна плазма, богата на тромбоцити). По този начин ефективно се третират фини линии и бръчки, фотостареене, разширени пори, белези от акне и активно акне, изравняване на тена, стрии или косопад.

Morpheus8 Resurfacing
Най-популярната към момента естетична процедура в световен мащаб Morpheus8 дължи славата си не само на звездните си фенове, но и на ефективните резултати за лифтинг и подобряване еластичността на кожата на лицето и тялото с изключително кратък възстановителен период. Комбинацията между фракционирана радиочестота и микронийдлинг сега разполага с иновация – Resurfacing, апликатор за третиране само повърхностния слой на кожата. При приложението му процедурата няма възстановителен период. Morpheus8 Resurfacing е уникална терапия за суха, отпусната кожа в зоната на шията, където не могат да бъдат използвани други технологии поради липсата на подкожна мазнина.

СО2 лазерен фракселен пилинг
 Една от най-предпочитаните рисърфисинг технологии в световен мащаб е лазерният фракселен пилинг с СО2 лазер. По време на процедурата се „изгаря“ само около 20-50% от епидермиса. Възстановителният период е кратък, тъй като точковидното третиране на кожата позволява на околната здрава тъкан да помогне оздравителния процес. Като резултат и вследствие на засиления синтез на колаген и еластин се повлияват тонусът и еластичността на кожата, фините линии и бръчки, белези от акне, пигментации, стрии.

Lumenis Resur FX
Единствената възможност за лазерен рисърфисинг без нарушаване целостта на повърхността на кожата е Lumenis ResurFX. При тази процедура въздействието се извършва върху водата в дермата и това стимулира производството на колаген и еластин. Действието ѝ е незаменимо при премахване на нови и стари белези и стрии, за цялостно лазерно подмладяване. Процедурата е предпочитана от пациенти с разширени пори и неравна текстура на кожата. ResurFX е подходящ и за неинвазивно и 100% натурално уголемяване и контуриране на устни, както и за третиране на скалп при алопеция.

Skin Line София – Център | бул. „Драган Цанков“ 12-16, ет. 1, тел. 0882 614 814; жк „Младост“ | бул. „Александър Малинов“ 91, тел. 0886 614 714; Skin Line Варна | бул. „Княз Борис I“ 53, ет. 1, тел. 0888 614 914.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР