Първи трейлър от документалния филм за Меган и Хари

eva.bg 01 December 2022

Снимка: Netflix

Рекламата и премиерата на дългоочаквания документален филм на Netflix за Меган и Хари, бяха отложени заради погребението на кралица Елизабет II и някои дори предполагаха, че двамата самоотлъчили се от короната ще размислят и ще спрат изцяло излъчването на продукцията.

Но това не само, че няма да се случи, а от Netflix и екипа на Меган и Хари избраха много точно времето, когато да пуснат първия трейлър и да накарат всички да говорят за тях.

А именно – това се случва по време на тридневната визита на Уилям и Кейт в Америка. И изведнъж вместо всички да говорят за посещението на принца и принцесата отвъд Океана, цял свят коментира снимките и разкритията в документалния филм за Меган и Хари, които избраха да живеят именно в Америка, след като се оттеглиха от кралския дворец.

Тейлърът акцентира на много снимки от личния живот на Меган и Хари, показвайки ни до голяма степен как е разцъфтяла любовта им, къде са били, какво са правили.

Съдейки по кадрите, част от които сме събрали за вас в галерията ни, двамата са искрено влюбени и се радват на една безоблачна връзка, като изключим намесата на короната, естествено.

В трейлъра има малко изречения от документалния филм, но те са много емблематични. „Никой не вижда какво се случва зад затворените врати“ и „Трябваше да направя всичко, за да защитя семейството си“ - тези изказвания на Меган и Хари обещават доста интересен филм с много разкрития.

Особено внимание бе обърнато на факта, че в серията от снимки на двамата бе включен и кадър, на който са Уилям, Кейт и Камила, явно подсказвайки къде се корени проблемът и каква е причината за оттеглянето на Меган и Хари от кралския дворец.

Вижте трейлъра, а снимките в галерията:

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР