Къде да празнуваме Нова година?

30 November 2022

Декември месец чука на вратата, а въпросът „Къде ще посрещнем Нова година?“ все повече кънти в главата на онези, които не са направили своите планове. Само допреди година беше немислимо да отидем на грандиозно парти в шумна голяма компания и с още хиляди хора в под един покрив. Днес обаче, развоят на събитията е положителен и вече това не е само мираж. Големите събития и партита се завръщат с пълна сила, а първа спирка е Интер Експо Център.

Събитийната индустрия се завръща към познатите ни от преди две години високи обороти и грандиозните проекти са вече факт.

За доказателство, ето какво интересно те очаква през декември в Интер Експо Център:

  • Програмата започва с емблематично парти Cocoon Sofia at Metropolis на 3-ти декември и продължава с десетки фирмени партита, на които може би и ти ще си гост

  • Изпращаме гръмко годината със Spice New Year Eveедин проект, който има амбицията да събере на едно място 7000 човека.

Cocoon – световната емблема на електронната музика идва отново в България на 3-ти декември

Първата събота на декември започва ударно със световния парти франчайз Cocoon и емблематичните партита на Metropolis. На една сцена ще се качат световноизвестните DJ-и Sven Vath, Maurizio Schmitz и Gregor Tresher. Те ще представят пред българската публика за първи път новия Cocoon“. Загряваме добре с това 9-часово парти, за да сме в кондиция за 12-часовия маратон за Нова година.

Новогодишно парти с мащабите на близо две футболни игрища

За първи път в страната ще се проведе новогодишно празненство от такива мащаби – Spice New Year Eve, а негов домакин ще бъде Интер Експо Център. Организаторите от Fest Team, Radio Energy, СМА и Spice music festival обединяват сили и ноухау, за да реализират събитие, провеждащо се в рамките на един ден в 4 зали, на площ от повече от 10 000 квадратни метра, с три сцени и гала вечеря. София ще посрещне в новогодишната нощ над 20 международни артисти, сред които East 17, Sonique, 2 Unlimited, Capella, Jenny от Ace of Base, идващи специално за българската публика. Програмата на събитието е подготвена така, че да има за всеки по нещо. Трибют концерти, със звучащи емблематични хитове на Backstreet Boys, Spice Girls, Robbie Williams и Amy Winehouse. DJ партита, с компилация от топ артисти, включително и любимият на софийската публика бранд Shame party. И разбира се черешката на тортата – Live концертите.

„Проект от такива мащаби, при това точно за новогодишната нощ, е моя мечта и цел откакто се занимавам със събития и съм щастлив, че тя най-после ще се реализира.“, каза Йоан Младенов, зам.-управител събития и MICE в Интер Експо Център. Той допълва още „свидетели сме на подем на съвместната реализация на събития от различни организации, както и голям брой обединения между партньори. Имаме възход на екипната работа. Това, вярвам, ще доведе до още много успешни колективни проекти и правим всичко по силите си да бъдем максимално кооперативни с клиентите си, за да достигаме заедно нови върхове.“

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР