3000 лева за среща с Джони Деп

Билетите за концерта на супергрупата Hollywood Vampiresса в продажба от днес

eva.bg 04 November 2022

На 12 юни 2023г. в София за първи път ще видим на живо супергрупата Hollywood Vampires. Двигателите на звездната формация саДжони Деп, Алис Купър и Джо Пери от „Аеросмит“,които ще изпълнят едни от най-големите рок хитове на всички времена.

Шоуто в София е част от европейското турне на групата, която се завръща на сцената с огромно желание за истински рок след 3-годишна пауза.

Билетите за концерта влизат в продажба от днес в мрежата на Eventim, а от 2 ноември бяха пуснати ВИП пакетите, които включват и среща с бандата. Т.н. meet and greet предизвика голям интерес сред феновете.

„Приятно сме изненадани от интереса към ВИП пакета, който се продава отделно от билетите и е изцяло организиран от мениджмънта на групата", споделят организаторите в България. А там цените са впечатляващи – 3000 лв.

Това обаче не бива да стряска по-неплатежоспособните фенове на групата, защото билетите без персонална среща са на съвсем достъпна цена - 90 лева – правостоящи, 150 лева – Front of stage, от 110 лева до 170 лева – седящи.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР