Бустерна доза работна продуктивност

Новата мишка Logitech Lift за Mac потребители е създадена, за да вдъхновява

02 November 2022

Когато става въпрос за продуктивност на работното място, прекалено често търсим решение вътре в себе си – какви цели да си поставяме, как точно да ги изпълняваме, как да менажираме времето си. Забравяме, че средата, в която работим е точно толкова важна за продуктивността, колкото и личната ни мотивация.

„Ако едно цвете не цъфти, поправяш средата, в която расте, а не самото цвете“ – клише, но факт. За да поддържате положителен работен процес, създайте правилната за него среда.

Организирайте работното място

Инструментите, с които боравите оказват пряко влияние върху преживяването по време на работа. Правилната организация на бюрото и подходящото оборудване могат да ви помогнат да намалите риска от физическо неразположение, като главоболие, напрежение в очите, болки в тялото и умора.

Качествено оборудване

Време е да обърнете специално внимание на компютърната периферия, която използвате и да се възползвате от комфорта, който светът на технологиите предлага. Работният ви живот ще бъде по-лесен и приятен с повече функционалност, персонализация и удобства.

Logitech е швейцарски бранд за компютърна периферия, който доминира на пазара с качество и иновация. Известен със своята ергономичност и стил, той предлага набор от инструменти, създадени, за да ви помогнат да разгърнете целия си потенциал. Специално за потребителите на Apple, Logitеch проектира цялостни решения, които работят безпроблемно на Mac устройства.

Започнете от най-малкия инструмент – мишката, защото тя може да се окаже основополагаща за фокуса и производителността.

Мишката Lift за Mac е новото бижу в каталога на Logitech. Специално разработена за Mac потребители, които се нуждаят от бустерна доза работна продуктивност. С основни съставки комфорт, функционалност и мобилност, тази безжична мишка превръща работния процес в истинско удоволствие. А елегантният дизайн е страничен ефект, който действа като извор на допълнително вдъхновение.

Комфорт

Дори лек дискомфорт на работното място може да се превърне в голям разсейващ фактор.

Lift за Mac е ергономична вертикална мишка, създадена, за да осигури удобство през целия ден. Оптималният ъгъл на повдигане от 57° държи ръката в „естествена позиция като при ръкостискане“. Така напрежението върху китката намалява значително и поставя ръката и горната част на тялото в по-естествена поза.

Изразът “не си е вдигнал пръста” вече не е равносилен на “не е свършил нищо”, защото мишката Lift за Mac е с удобна, текстурирана долна част, с лесни за достигане странични бутони, които ви помагат да работите през целия ден, без да си повдигате пръста.

Функционалност

Когато целите повече продуктивност, комфортът задължително трябва да бъде обвързан с функционалността.

Пътят до опцията mute в Zoom срещата никога не е бил по-кратък. С Lift за Mac можете да персонализирате 4-те леснодостъпни бутона, като им зададете любимите си преки пътища с помощта на интуитивния софтуер Logi Options+. А Smart Wheel колелцето превръща работата в гладко плаване, независимо дали редактирате ред по ред или прелитате през документите.

Мобилност

Работа в офиса, у дома или от вилата в планината – мобилността е неизменна част от новото нормално в работния живот. Lift за Mac е вашият верен приятел, където и да се намирате. Лесно свързвате до 3 macOS® или iPadOS® устройства с помощта на Bluetooth. С бутона Easy-Switch бързо и безпроблемно превключвате между служебния и личния компютър, или iPad-а, с който пътувате. А зарядът издържа до 2 години, захранван от една AA батерия.

Най-малките неща, правят най-големите промени. Започнете с мишка, продължете с клавиатура и слушалки, които ще ви осигурят добър звук и ще ви изолират от заобикалящия свят, добавете удобен стол, естествена светлина и зеленина и създайте собствена работна утопия.

Повече за Logitech за Mac ще намерите тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР