Есенно-зимни тенденции при бельото

14 October 2022

Какво включват тенденциите при бельото за есен/зима 2022? На първо място смелост, съчетана с изтънченост. Разбира се, ще откриете и по-традиционни модели, но няма съмнение, че дори един бърз поглед към тазгодишните модни подиуми ще ви разкрие цяла нова вселена от модели, които са удобни за тялото и очите.

Прашките и високо изрязаните бикини остават на мода

Да, популярността на прашките е ненадмината! Милиони жени ги избират и за това има една основателна причина. Тъй като задната им част е почти незабележима, те се съчетават чудесно с много тесни и прилепнали дрехи. Разбира се, не може да се пренебрегне фактът, че този вид долно бельо е изключително секси. На мода са и супер съблазнителните класически и бразилски бикини с висока талия и високо изрязни крачоли, които оптически удължават краката, като в същото време перфектно подчертават талията.

При еротичното бельо, ще откриете голямо разнообразние от прашки и класически модели с тънка обиколка и допълнителни декоративни ленти. Съчетайте ги с корсет и/или жартиери, така че да впечатлите не само любимия, но и себе си.



Тази година е важно да сме цветни. Класическото огненочервено, символ на страстта, е важна част от колекциите, но на преден план са цветове като небесносиньо, петролено зелено, пепелно лилаво, цвят мента, както и бялото, вечният символ на чистотата.

Когато говорим за материи при бельото, всички знаем, че памукът е най-удобен и най-подходящ за ежедневно носене. Все пак, няма нужда да залагате на чисто памучни бикини, ако ги смятате за скучни. На пазара лесно ще откриете модели, които са с комфортно памучно дъно и красиви дантелени декорациии, както и с изцяло дантелена задна част. Сластни помощници на памучните бикини са тюлените и дантелените модели. Те съблазняват без думи. Така че, ако търсите наистина завладяващ комплект, изберете такъв от тюл и дантела.

А какво ще кажем за сутиените?

Да, на всички ни се иска да носим сутиен и бикини в еднакъв цвят, но на практика, това е трудно постижимо в ежедневието, особено, когато сложим светла блуза с тъмен панталон. При избора на сутиен, комфортът е винаги на първо място, тъй като всяка жена трябва да се грижи за здравето на гърдите си. Така че, е наистина важно да откриете перфектната кройка за вашите гърди, без да мислите много за модните трендове.


Следващият фактор е облеклото. Цветът и релефът на сутиена трябва да бъдат изцяло съобразени с това, което ще сложите върху него. Ако сте подготвили впита блуза в светъл цвят, то имате нужда от гладък сутиен в бежов или пасващ светъл нюанс. Ако ще облечете нещо широко и непрозиращо, то спокойно можете да експериментирате и да сложите по-забавен сутиен в тренди ярък цвят. Този сезон са модерни изящните сутиени в пастелни нюанси, които са богато декорирани с дантела, бродерии и преплетени презрамки. Както миналата година, така и тази сатенените бралетки са хит, само, че този път те се завръщат с чудни дантелени декорации.

Широк асортимент от всякакви типове бельо ще откриете в онлайнмагазина на Astratex.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР