Манифест за свободата - Furla eсен/зима 2022

12 October 2022

Радостта и уникалността винаги са били част от духа на Furla и сега те се превръщат в инструменти за справяне с променящите се времена.

С новата си колекция есен-зима 2022 Furla откроява свободата като своя отличителна черта, обръщайки се към решителната жена, която не поставя граници на себеизразяването си.

Свободата да бъдеш, да желаеш, да разкажеш своята история.

Колекцията, посветена на тези, които обичат решителния и съвременен външен вид: емблематични модели и нови дизайни, в които елегантността се среща с безгрижието, където и най-строгият чар намира вродената лекота.

Естествена мекота, демонстрирана в топли и есенни нюанси, както и в мекото докосване на велур и кована кожа. Колекция, в която спонтанността играе важна роля, както в интерпретациите на класическото лого, което се удвоява, за да се превърне в сърце или се откроява като контрастен елемент.

Природата ни връща към произхода на Furla, където флоралните декорации гледат към архива, сред венчетата, оживени от графики с дигитален ефект. Хипнотизираща препратка към цветя и животни, която се завръща в различни модели, заедно с инкрустации от жакардови архитектурни лога. Различни светове, които се срещат в контрастиращи материали, в диалог между велур и мека кожа тон в тон.

Nylon Pop

Никога не е късно да заблестиш. Особено със спортното докосване на найлон в поп нюанси, осветяващи моделите Furla 1927 Soft с флуоресцентно настроение. От ярко океанско синьо до неоново розово или гренадинено червено, жизнерадостта се завръща на преден план. Докато макси и мини чантите Furla Opportunity носят мек чар, идеален от града до планината.

Furla My Joy

Многоцветна кожа? Всичко е възможно за новата Furla My Joy. Класическа чанта, в която благородната дъга на логото на бранда е удвоена и кръстосана, създавайки затварянето във формата на сърце от златен метал. Тези романтични геометрии са готови да придадат излъчването на икона на женствеността.

Furla MiaStella

Градски стил в привлекателни гланцирани тонове. Комбинирайки велур и мека кожа, Furla MiaStella съчетава елегантност и комфорт: представени в „тон в тон“, но също и в контрастни нюанси. Линия, която варира от интригуващия и практичен модел „tote“, перфектен за работа, до “bucket bag” превъплъщение на модата от 70-те.

Открийте колекция есен/зима 2022 на Furla в магазините на бул. Витоша 66, Сердика център или на shop.mdl.bg.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР