Моден кръстопът

Мъжката колекция а Brunello Cucinelli за сезон есен/зима 2022

10 October 2022

Пътуването не е просто метафора за прогрес, динамика и изследване, но също така представлява възможност за обмен, дава нов мироглед и създава нови възможности за научаване.

Мъжката колекция на Brunello Cucinelli за сезон есен/зима 2022 е вдъхновена от един непрекъснато променящ се градски свят, кръстопът, където се пресичат различни идеи за ежедневен стил, където културата се разклонява от традицията според съвременните нужди, приветствайки свободата и в същото време прегръщайки миналото.

Подобно на пътуването, стилът и поводът си влияят взаимно и елегантността винаги отразява баланса, необходим за развитие.

Комфортът, динамиката и мекотата са ценности, които са в основата на всички материи и обеми, постигайки перфектния баланс между елегантност и лекота. Започвайки от сарториалните кройки на сакото, всички елементи изразяват обгръщащо усещане, с меки линии, които съчетават съвременна визия и изискан стил.

Новите палта и якета обединяват престижа на елегантните шивашки линии с модерния вкус за свободното време. Меките и модерни обеми на панталоните играят все по-важна роля в определянето на стила на облеклото, обновявайки класическите сарториални модели в спортния стил на денима.

Цветове

Хармонизирани от вечни неутрални нюанси като изискани нюанси на бежово, сиво и синьо, новите цветове като „морков“ и „нар“ излизат на преден план, за да предадат предприемчив, свеж и ярък стил.

Материи

Детайлното проучване, насочено към избора на най-висококачествените материали и тъкани, има за цел да осигури максимален комфорт и лекота, като в същото време запазва идентичността на всяка тъкан, традиционните стойности на нейната текстура и уникалния характер на нейните влакна. Кашмирът и супер фината вълна се срещат с изящни бебешки камилски влакна, докато скъпоценните велур и напа кожи се присъединяват към леките ленти в различни изяви.

Открийте колекция есен/зима 2022 на Brunello Cucinelli в бутика на ул. Съборна 4 или на shop.mdl.bg.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР