8 години заедно, а казваха, че няма да издържим и една!

eva.bg 27 September 2022

Снимка: getty images/guliver

Днес Джордж и Амал Клун празнуват 8 години брак. Да, за някои може да не изглеждат чак толкова много, но за заклетия ерген Джордж Клуни това си е голямо постижение.

Истината е, че когато човек открие любовта, тогава изказвания и убеждения като „никога повече брак“ или „не съм по децата“ изведнъж се стопяват. Макар и на 53-години, актьорът без грам съмнения каза ДА на Амал на 27 септември 2014. Бяха влюбени тогава, а осем години и две деца по-късно, продължават да се държат за ръка и да се гледат все така влюбено.

„Осем години! А казваха, че няма да издържим и една. С ръка на сърцето мога да кажа, че всичко в съпругата ми е магично. Мисля, че всеки, който я е видял, чул е какво говори и за какво се бори, я приема по същия начин. Тя няма лоши страни!“, категоричен е Джордж Клуни.

А на въпроса на какво иска да научи близнаците им, които са вече на пет години, Клуни заяви: „Не е нещо по-различно от това, което всеки иска да внуши на своите деца. Най-важното е да обръщат внимание на другите хора. В моето семейство има едно неизменно правило, с което ги уча и те да се съобразяват: „Предизвиквай хората с власт, защитавай хората с по-малко власт.“ Ако човек спазва това правило, значи е имал добър и смислен живот“, казва Клуни.

Честита годишнина на семейство Клуни и дано повече хора учат децата си на тези ценности.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР