Всички пътища водят към Sofia Ring Mall

Заедно с всички качествени брандове от септември там можем да открием и два нови магазина

15 September 2022

Всяка есен е начало на нова учебна и работна година и е важна с организирането на задачите, които предстоят. Sofia Ring Mall е един от най-добрите адреси, за да си набавим всичко нужно и да реализираме празниците и забавленията си с лекота по най-ефективния начин. Заедно с всички качествени брандове от септември там можем да открием и два нови магазина.

Kärcher
Магазинът на прочутата немска фирма, лидер в почистването в 78 държави, е разположен на повече от 70 кв. м на ниво 0 в Sofia Ring Mall и представя цялата гама продукти за дома и градината. В него ще ви консултират професионално за избора ви.

Едно от хитовите предложения, на които си заслужава да обърнете внимание, е станцията за гладене SI 4 EasyFix Iron. С нея времето, което отделяте на тази дейност, ще се намали наполовина благодарение на парна ютия с постоянно зареждащ се резервоар за вода и активна дъска за гладене с функции въздушна възглавница и активно изсмукване на пара. Ще можете да гладите идеално и трудни за гладене дрехи, защото парата прониква по-добре.

В магазина ще намерите и изключителната парочистачка „Керхер“, която почиства без никакви химикали идеално почти всичко – плочки, котлони, аспиратори. С нея могат да се отстранят 99,999% от коронавирусите и 99,99% от всички обичайни за дома бактерии. Дори упоритата мръсотия се елиминира за миг.

С продуктите на „Керхер“ всеки може да намали своя индивидуален въглероден отпечатък. Фирмата работи със зелена електроенергия и компенсира неизбежните емисии, подкрепяйки проекти за опазване на климата. Продуктите ѝ пестят време за почистване, вода и енергия.

COOL CLUB
Ще намерите първия магазин на хитовата полска дизайнерска марка за детска и бебешка мода COOL CLUB на ниво 1 в Sofia Ring Mall.

Облеклата, аксесоарите и обувките са създадени от дизайнерите на SMYK – международна компания за детска и бебешка мода с над 300 магазина в света. Те са вдъхновени от идеята за детството като поредица от уникални моменти, много цветове и приключения, които помним цял живот. Създадени са за удобство на децата и за да формират вкус в тях, както и да отговарят на идеите на родителите за стил, качество и добра цена и да са приложими за всякакви ситуации. Колекцията е вдъхновена от най-новите модни тенденции и се обновява всеки месец с нова тематична линия. COOL CLUB акцентира върху високото качество на материите и има за цел да придружава своите млади клиенти във всеки момент от раждането до 14-годишна възраст.

Следвай ни и в Instagram, за да си в час с всички новости в Sofia Ring Mall: https://www.instagram.com/sofia_ring_mall/

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР