Андерсен. Копенхаген. Bang & Olufsen. Добре дошли в Дания!

Beoplay EX true wireless слушалки – аудиo, което гали с кадифена ръкавица душата

05 September 2022

Снимка: пресофис на марката

Още през 1925 г., когато буквално измислят радиото отново Peter Bang и Svend Olufsen всъщност полагат основите на марка, която не просто ще мисли иноватовно; тя самата ще сложи иновацията на пиедестал, за да промени изцяло представите ни за звука. За начина по който чуваме, виждамеи усещаме музиката.

Днес продуктите, които представя датската компания идват сякаш от друго измерение, за да ни покажат как би трябвало да изглежда съвършенството.

Нищо по-малко за последния модел, представен от B&O - Beoplay EX true wireless слушалки. 96 години иновации са базата, на която стъпват дизайнерите. Създадени с мисъл за максимален комфорт за носещия ги, но пък качеството на звука отново е изнесено на висотите, които очакваме от легендарния бранд.

Beoplay EX са несравнима комбинация от стил и безупречно аудио преживяване, което прави срещите ни с музиката още по-желани и по-вдъхновяващи.

Но ако си позволим за миг да се откъснем от зашеметяващото наследство и история на марката, ще се окажем в свят на технологични характеристики, които са не по-малко впечатляващи.

Безжичните слушалки се свързват чрез Bluetooth, за да ни дадат възможност да се наслаждаваме без прекъсване на любимата музика или подкаст. В същото време, функцията, в която истински ще се влюбите, е т.нар. Multipoint връзка – или с други думи Beoplay EX може да свържете с две устройства едновременно, за да слушате музика през лаптопа например, но и да приемате разговорите от телефона лесно и удобно.

Очакванията към звука са истински големи, за това и майсторите на акустиката от компанията са се постарали да не разочароват тези, свикнали на върховния звук на домашното аудио на B&O. Резултатът е аудио, което гали с кадифена ръкавица душата.

Допълнително Beoplay EX притежават Adaptive Active Noise Cancellation технология, която позволява на потребителя да се изолира от околния шум и да се наслади на дълбок, детайлен и чист звук, точно както са го замислили изпълнителите, за истински поглъщащо аудио преживяване.

Слушалките могат да постигнат до 20 часа общо време на възпроизвеждане с помощта на зареждащата кутия и 6 часа възпроизвеждане с включена ANC. Слушалките се зареждат за час и половина в зареждащата кутия, а самата кутия за 2 часа през USB-C, или за 2 часа и половина безжично.

Не на последно място по важност Bang & Olufsen са помисли за това, че модерният човек обича да е свързан и да използва слушалките си навсякъде - на разходка, в офиса, във фитнеса, във всеки един аспект на ежедневието. За това и Beoplay EX true wireless имат защита от пот, вода и прах със своя сертфикат IP57, което ги прави изключително издръжливо персонално звуково решение 

От марката са помислили и за абсолютната ни необходимост от изразяване на нашата индивидуалност и 3 цвята, между които трудно ще изберем Black Anthracite, Anthracite Oxygen и Gold Tone.

Beoplay EX ще намерите опаковани като истинско съкровище в компактната кутия, където има още кабел за зареждане, разбира се кратка информация с инструкции и няколко размера тапички, за да изберете тези, които най-добре ще паснат на размера на вашето ухо. Разбира се кутийката със самите слушалки е поставена изящно в опаковката, а двете слушалки–бижута буквално ви подтикват да ги докоснете и да им се насладите.

За максимално върхово преживяване е най-добре да свалите приложението на Bang & Olufsen, където регистрирате продукта, за да използвате гаранцията, но и в същото време има информация за жестовете, с които да управлявате силата на звука, отговаряне на обаждания и т.н.

Цената на модела е около 800 лв. Наличен е при следните партньори на марката:

Plesio - https://bit.ly/3TskFMX

Ozone - https://bit.ly/3e8Fv3Z

Bang & Olufsen (Monostore) - http://www.beostores.bg/beoplay-ex/

Laptop.bg/Desktop.bg - https://laptop.bg/headphones-bang_and_olufsen-EX

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР