Даян Кийтън – дамата с бомбето!

Даян Кийтън на премиерата на най-новия й филм „Mack & Rita“ в Лос Анджелис

eva.bg 11 August 2022

Снимка: getty images/guliver

През годините Даян Кийтън многократно е доказвала и показвала, че е една от най-стилните дами на Холивуд. Тя нито веднъж не изневери на себе си, не направи компромис с вкусовете си, не се пожертва в името на модерното.

Стилът на Даян Кийтън е толкова нейн и толкова вечен, че никоя друга актриса не би могла да облече нейните дрехи и да има същия имидж.

Даян Кийтън никога не е била скучна във визиите си. Доказа го и снощи на премиерата на най-новия й филм „Mack & Rita“ в Лос Анджелис.

76-годишната актриса бе облечена изцяло в черно. Любимото черно поло бе комбинирала с дълга обемна пола, а закачлив акцент във визията беше бомбето, което често е част от стайлинга й. Снимки от премиерата може да видите в галерията ни.

За Даян Кийтън обличането винаги е било игра, начин да изразиш себе си, да се отличиш от стадото и модерното, но без да крещиш за внимание.

"Винаги съм харесвала независимите, откровени, ексцентрични и забавни жени. Жените с недостатъци. Когато някой каже на една жена: "съжалявам, но това не е редно", то веднага си казвам, че тя явно върши нещо правилно", споделя Даян Кийтън.

А към всички дами, които решават да се предадат пред годините и старостта, тя има едни призив: “Продължавайте да се забавлявате! Усмихвайте се! И не спирайте да си слагате червило“.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР