Следващото поколение революционни сгъваеми устройства

Samsung представиха Galaxy Z Flip4 и Galaxy Z Fold4

11 August 2022

На специално събитие Samsung Electronics Co., Ltd. представи следващото поколение революционни сгъваеми устройства: Galaxy Z Flip4 и Galaxy Z Fold4.

Двете нови устройства имат многофункционален дизайн, осигуряват нови възможности за персонализация и предлагат подобрена производителност.

Със своето четвърто поколение, серията Galaxy Z продължава да променя стереотипите, за да предложи нови, впечатляващи възможности за употреба, които улесняват ежедневието.  

Galaxy Z Flip4: най-доброто устройство да изразиш себе си

Galaxy Z Flip4 подобрява любимите функции на потребителите, превръщайки се в най-доброто устройство за себеизразяване. Неговият компактен дизайн тип „мида“ предлага уникално изживяване, което не може да бъде предоставено от никой друг смартфон.

Може да се заснемае видео или групово селфи от различен ъгъл без ръце, като частично се сгъне Z Flip4 в желаната позиция, за да се активира FlexCam1.

Тази възможност е приложима и в любимите приложения на потребителите2. Благодарение на партньорството на Samsung с Meta, FlexCam функционалността е оптимизирана за работа с най-популярните социални платформи, включително Instagram, WhatsApp и Facebook.

Galaxy Z Fold4: Изключителна мощност и продуктивност в джоба ти

Galaxy Z Fold4 е резултат от непрекъснатите смартфон иновации в Galaxy устройствата на Samsung и е най-мощният ни смартфон до момента. Z Fold4 обединява цялостната експертиза на Samsung в мобилните технологии, за да бъде създадено устройство с усъвършенствана функционалност, независимо дали е сгънато, разгънато или във Flex режим3. Освен това, това е първото мобилно устройство с Android 12L, специална версия на операционната система Android, създадена от Google за изживяване на голям мобилен екран, включително на сгъваемо устройство.

В рамките на премиерата Samsung Galaxy Unpacked компанията представи и часовниците Galaxy Watch5 и Galaxy Watch5 Pro, които могат да подпомагат и усъвършенстват индивидуалните потребителски навици за здравословен начин на живот с помощта на интуитивни данни за различни показатели за моментното физическо състояние, високотехнологични възможности и още по-мощни характеристики.

Galaxy Watch5 разполага с подобрени функции, които потребителите ползват на ежедневна база, а Galaxy Watch5 Pro – най-новото попълнение в Galaxy Watch серията – е най-издръжливият и най-многофункционалният часовник на Samsung досега.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР