Eкстракт от диня е истинска терапия за кожата

Bell HYPOAllergenic лимитирана колекция ЛЯТО 2022 LOVE MY lip&skin

05 August 2022

Лимитирана серия LOVE MY LIP & SKIN е обогатена с екстракт от диня и е истинска терапия за кожата. Има омекотяващо, хидратиращо, успокояващо и анти-ейдж действие. Екстрактът от диня е и отличен източник на антиоксиданти, витамини и минерали. В продуктите LOVE MY LIP & SKIN ще откриете и подхранващи плодови екстракти от нар и личи и ценни масла от: авокадо, кокос, жожоба, слънчоглед, рициново и арганово масло, наречено течното злато на Мароко.

ПРОДУКТИ:

HYPOAllergenic Руж-хайлайтър

Ружът с хайлайтър ефект придава свежест на уморената и безжизнена кожа. Комбинацията от два уникални нюанса осигурява сияен завършек на грима. Съчетава се идеално с други продукти. Формулата съдържа перлени пигменти, които оптически изглаждат кожата. Съдържащият се екстракт от диня е с хидратиращо и антиоксидантно действие, укрепва естествената защитна бариера на кожата и я предпазва от вредното въздействие на външните фактори.

HYPOAllergenic Регенерираща желе-маска за устни

Веган маската е с подобна на желе консистенция и създава прекрасно усещане за хидратация. Естествено подчертава цвета на устните, като им придава по-здрав вид, а ароматът на диня гали сетивата. Богатата регенерираща формула с рициново, авокадово, кокосово и масло от жожоба, предпазва епидермиса от загуба на влага, омекотява и подхранва устните. Витамин Е и ценният екстракт от диня имат антиоксидантно действие, укрепват естествената защитна бариера на кожата и я предпазват от вредните външни влияния.

HYPOAllergenic Оцветяващо масло за устни

Веган маслото оцветява дълготрайно устните в красив прасковен нюанс и гали сетивата с изкушаващ аромат на диня. Приятната консистенция не оставя неприятен лепкав слой и е перфектна както за основа за маска за устни, така и като основа за глос или червило. Хидратиращата формула с ценно масло от ядката на праскова, екстракт от диня и витамин Е е с антиоксидантно действие, омекотява и подобрява състоянието на устните, укрепва естесвената защитна бариера на кожата и я предпазва от вредните външни влияния. Формулата с арганово масло, течното злато на Мароко, е с анти-ейдж ефект, а заедно с рициновото масло предпазват епидермиса от загуба на влага, омекотяват и подхранват устните. Слънчогледовото масло им придава невероятна мекота.

HYPOAllergenic Плодова основа за грим

Изкушава сетивата! Плодовият коктейл е идеална основа за грим. С лека консистенция, попива бързо в кожата, не оставя неприятен лепкав слой. Освежаващата веган формула с глицерин и с кокосова вода, богата на аминокиселини, фитонутриенти и цитокини (растителни хормони), осигурява интензивна хидратация и анти-ейдж ефект. Съдържащият се сок от краставица подобрява вида на кожата, подхранва, успокоява и създава прекрасно чувство на комфорт. Екстрактите от диня и личи, маслото от слънчоглед и сокът от краставица имат антиоксидантно действие и така укрепват защитната бариера на кожата и я предпазват от вредните околни влияния.

HYPOAllergenic Плодово озаряващо масло

Веган масло за лице. Идеално като основа за грим, или нанесен самостоятелно като еликсир -за естествено красива визия. За всеки тип кожа. Озарява нежно, кожата е отпочинала, сияйна и здрава. Изключително лека формула, която бързо попива в кожата, разнася се равномерно и създава прекрасно усещане за комфорт. Маслото от арган, течното злато на Мароко, е с анти-ейдж ефект и комбинирано с масло от ядката на праскова, предпазват епидермиса от загуба на влага, омекотяват, подхранват и подобряват еластичността на кожата. Екстрактът от диня и маслото от слънчоглед имат антиоксидантно действие, укрепват естествената защитна бариера на кожата и я предпазват от вредните външни влияния.

HYPOAllergenic Бронзиращи капки

С капките може да направите по-тъмен всеки фон дьо тен и коректор без това да повлияе на трайността му, или на степента му на покритие. Потъмняващият ефект може да се дозира с лекота до желаната степен, благодарение на удобната опаковка. Веган формула с масло от слънчоглед и ценни екстракти от диня, нар и личи.

HYPOAllergenic Бронзиращ и озаряващ спрей

Бронзиращият спрей хидратира и създава ефект на целуната от слънцето кожа през всички сезони. Има естествен нюанс без оранжеви подтонове. Веган формулата с перлени пигменти има озаряващ ефект и създава красив сияен вид без несъвършенства. Спреят е практичен и лесен за нанасяне, без наслагвания и петна. Леката немазна консистенция попива бързо в кожата и оставя приятно чувство на комфорт. Съдържащият се екстракт от нар има антиоксидантно действие, укрепва естествената защитна бариера на кожата и я предпазва от вредните външни влияния.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР