Младост за цялото тяло

30 July 2022

Летният период изисква тялото ни да бъде в пълна готовност да разкрие красотата си. Тенденцията е да се търсят ефективни и минимално инвазивни процедури както за лицето, така и за зони, пренебрегвани през зимата, като шия и деколте, ръце, колене – места, където белезите на стареене също са видими.

Широко разпространен у нас чрез приложенията си за лице е дермалният филър Radiesse, който забавя процеса на стареене на кожата. Това е единственият продукт, съдържащ калциев хидроксиапатит (естествен минерален компонент на човешките кости и зъби), одобрен от Американската агенция за контрол на храните и лекарствата.

За разлика от дермалните филъри с хиалуронова киселина, с негова помощ се осъществява не само контуриране, но и стимулация на колаген и еластин – ключовите компоненти за младежкия вид на кожата и за превенция срещу образуването на фини линии и бръчки. Резултатът е подобряване на качеството на кожата в дългосрочен план – клиничните проучвания доказват, че ефектът се задържа минимум една година.

В клиники Skin Line с Radiesse се третира не само лицето, но и зоните шия и деколте, ръце, колене, като продуктът се комбинира с други процедури по авторски протоколи.Radiesse за ръце
Ръцете веднага издават възрастта, но здравината на кожата и младежкият им вид лесно могат да
бъдат възстановени с процедура с Radiesse. В Skin Line се прилага комбиниран протокол с хиалуронова киселина за хидратация и възстановяване на загубени обеми, както и с Lumenis Stellar M22 IPL, който премахва пигментации и слънчеви петна.

Radiesse за тяло
Radiesse е приложим за лифтинг и заглаждане на целулит, третиране на стрии, лифтинг на гърди, възстановяване на качеството на кожата на шията и деколтето. Уникален протокол на д-р Михайлов, д.м. в Skin Line е Nefertiti Radiesse – комбинация от Radiesse и ботулинов токсин, водещ до изглаждане на фините линии в зоната, лифтинг и подобрено качество на кожата.

Radiesse Stiletto Lift
Връщането към активния социален живот кара все повече дами отново да се качат на високите токчета, които често вървят с позната болката във възглавничките на ходилата. Тя се причинява от лошото разпределение на тежестта върху стъпалото. Мастната подложка, която предпазва костите и ставите, бива изместена. Radiesse се прилага успешно, за да възстанови обема на възглавничката, която предпазва ходилото, и да третира хроничната болка, причинена от любимите високи обувки.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР