Антонио Бандерас и Пенелопе Крус – среща в Ню Йорк

eva.bg 15 June 2022

Снимка: getty images/guliver

Танцът на червения килим между Антонио Бандерас и Пенелопе Крус е винаги страстен, забавен, красив и запомнящ се. Знаят тези двамата как да приковават погледите към себе си. И са ни го доказвали неведнъж.

Този път 48-годишната Пенелопе Крус и 61-годишният Антонио Бандерас се срещнаха на червения килим в Ню Йорк.

Двамата бяха специални гости на кинофестивала Tribeca, в рамките на който представиха филма си „Official Competition“. Работата по лентата е започнала още преди три години, но заради избухването на пандемията трябвало да прекратят снимките само месец, преди да завършат работата по него. И въпреки съмненията дали изобщо този филм ще се случи, в крайна сметка екипът успява да го завърши и той вече е готов да печели зрителите пред големия екран.

Специално за премиерата в Ню Йорк Пенелопе Крус заложи на черна рокля на Chanel с един ръкав. Актрисата е официален посланик на бранда от няколко години, но всъщност работи тясно с френската модна къща още от 1999.

Бандерас пък впечатли с новия мустак, който определено внася нещо различно в излъчването му.

По отношение на работата си в киноиндустрията наскоро Пенелопе заяви, че откакто е станала майка напълно е променила начина си на изграждане на ролите.

„Преди мислех, че колкото повече страдам в живота, толкова по-добра ще е играта ми пред камерата. Но откакто родих децата си, реших да заложа по-скоро на въображението си, отколкото да вадя нещо от истинския живот. През 20-те и 30-те си години търсех нарочно драмата и трагедията в живота си, за да бъда добра актриса. Сега обаче мисля, че това не означава непременно, че ще направиш добра роля. Но пък е доста по-здравословно да се разделя фикцията от реалността“, казва Пенелопе.

Вижте ги с Бандерас в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР