Да уловиш слънцето на Френската Ривиера с... роклята си

Новата колекция на Daphne за лято 2022 и лято 2023 очарова с женствени силуети, свежи десени и живи, наситени, радостни цветове

eva.bg 15 June 2022

На Френската Ривиера се пренасяме днес, рисувайки с вдъхновение и замах плановете си за лятно пътешествие, изпълнено със сияйно слънце, безгрижно настроение, ярки изживявания и цветове.

Встрани от суетата на Кан, се озоваваме неочаквано в райско бутиково местенце, където можем да откраднем своите напълно заслужени дни блаженство и красота с момичетата, време само за нас.

„По женски“ е нещо, от което никога няма да се лишим, колкото и години да минат, каквото и да се случва в живота ни. Освен това държим да го правим винаги със стил. Точно както и Daphne, една от любимите на много от нас български модни марки за елегантни дамски облекла.

В дискретна обстановка три момичета от различни краища на света са тук за едно и също нещо – да се насладят на малкото си бягство далеч от натовареното ежедневие и шума на големия град.

А то, бягството, май не е толкова малко, ако включим в картинката и размера на куфарите, побрали най-новите рокли. Рокли, които имат чудната способност да улавят слънцето на Лазурния бряг и уханието на цветята, оживяващи още повече пейзажа наоколо.

Платовете за роклите и изобщо за цялата колекция на Daphne за лято 2022 и лято 2023 са произведени по специална поръчка на марката във водещи фабрики във Франция, Италия и Германия.

Моделите са в свежи и зареждащи десени, сред които флорални, геометрични или по-абстрактни форми. Цветовете са живи, наситени, радостни. Настроение и енергия струят от визиите, които могат да покрият всяка част на летните ни дни и вечери.

Материите са преобладаващо естествени, памукът е комбиниран с еластан за повече комфорт и усещане за лекота. Вискозата пада нежно като коприна или е една идея по-тежка и луксозна, за деликатен вечерен блясък. Ако пък решите да разнообразите, можете да заложите на топ от прозирна материя, изработена от памук и коприна, съчетана с панталон от тежко жарсе, в монохромен вариант или атрактивен принт.

Нежно прегърнати от лазурното синьо, взето назаем от морето и кристално чистия басейн, в жълто, свежо колкото най-сочния лимон, в зелено, уютно като прохладна сянка, хвърлена от палма в градината, червено, оранжево, розово, фуксия, вдъхновени от богатата и обсипана с цвят средиземноморска растителност, или винаги актуалните полка точки...

Цялата колекция на Daphne разгледайте в галерията.

Ние сме готови за Френската Ривиера. И ви чакаме там!

 

1 КОМЕНТАР
1
Люси
19 June 2022, 16:47

Перфектни!
Красота,красота ,красота и още нещо.......!

ТВОЯТ КОМЕНТАР