Адел и Рич Пол с нов дом

Попзвездата вече е изключително дискретна по отношение на личния си живот, но не устоя на изкушението да ни покаже новото си любовно гнездо в Бевърли Хилс

eva.bg 14 May 2022

Преди да стане собственост на Адел, това великолепно имение на стойност 58 милиона долара е принадлежало на Силвестър Сталоун. Дълго време имотът стои на пазара с почти двойна цена, но тъй като купувачи така и не се намират, актьорът е принуден на няколко пъти да понижи цената. И ето че сега ключовете са в британската попизпълнителка и гаджето й от около година Рич Пол, спортен агент.

Ето какво представлява имението, в което ще живеят двамата влюбени – осем спални, 12 бани, фитнес, басейн, сауна, невероятна гледка към Родео Драйв, киносалон, стая за пушене със специална филтрираща система за пречистване на въздуха и дори художествено ателие. Какво друго му трябва на човек!

В скорошно интервю с Греъм Нортън пък попзвездата намекна, че в момента се е съсредоточила върху концертите си в Лас Вегас и иска да изпълни този си ангажимент, защото може би в съвсем близко бъдеще ще пожелае да има второ дете. Певицата вече има деветгодишен син Анджело от брака си със Саймън Конеки, с когото се разделиха преди три години, а официално се разведоха преди малко повече от една.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР