Джейда подкрепя Уил Смит

01 May 2022

В Инстаграм профила си Джейда Пинкет Смит, съпругата на носителя на Оскар за главна мъжка роля тази година, предизвикал небивал скандал на церемонията, публикува вдъхновяващо селфи с обръсната си глава и с думите: „Животът е подарък“.

Именно нейното заболяване – алопеция, предизвикващо силен косопад, осмя Крис Рок на церемонията на Оскарите. Това предизвика неконтролираната реакция на Уил Смит, който стана и демонстративно удари шамар на водещия. Да, ОНЗИ шамар, за който ще се говори още дълго.

В Инстаграм Джейда написа вчера: Усмихвайте се в сърцето си и не забравяйте, че животът е дар.“

Постът й се появява, докато Уил Смит е на „духовно пътешествие“ в Индия, за да намери себе си, практикувайки йога и медитация.

Актьорът обяснява тази стъпка в живота си с мотива, че никога повече не иска да позволи насилието да надвие разума.

Консервативното нюйоркско издание Page Six обаче коментира решението на актьора по негативен начин, изтъквайки факта, че Уил Смит още не се е извинил лично на Крис Рок и никакво количество „Намасте“ няма да компенсира това.

Актьорът още преди месец се извини на Крис Рок, но чрез Инстаграм. В профила си той написа: „Бих искал публично да ти се извиня, Крис. Бях извън контрол и сгреших. Срамувам се и действията ми не бяха показателни за мъжа, който искам да бъда. Няма място за насилие в свят на любов и доброта.“

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР