Vera Wang ексклузивно

В Bridal Fashion са колекциите от булчински и официални тоалети на знаменитата американска
дизайнерка

23 April 2022

Колекция 2022 на световноизвестната дизайнерка Вера Уонг вече радва и българските булки. Американката е подписала 10-годишен договор с испанския гигант Pronovias, с който Bridal Fashion работи с ексклузивни права за марката от 15 години.

Вера  Уонг е създала булчинските рокли на Виктория Бекъм, Иванка Тръмп, Марая Кери, Алиша Кийс, Ким Кардашиян, Сара Джесика Паркър, Гуен Стефани, Дженифър Гейтс (дъщерята на Бил Гейтс), Челси Клинтън и на много други звездни булки, които харесват смелия й и нестандартен стил.

„Булчинската рокля с етикет Vera Wang е за уверената в себе си жена със собствен стил, която желае да бъде уникална“ – казва дизайнерката.

Тя включва в новата колекция 40 модела булчински и 60 официални рокли, които носят уникaлния моден код на Vera Wang. Тоалетите се изработват от най-фините луксозни материи, специално създадени за  неповторимия дизайн на марката.
С „А“ силует, в glamour стил,  „принцеса“ или с модерна ефирност – всяка булка гарантирано ще остави незабравим спомен с визията си на сватбения ден.

Впечатляващи са и аксесоарите – черни, бели и светлолилави ръкавици от естествена кожа над лакътя, ръчно изработени цветя в тъмнолилаво, пера като от „жар птица“ и масивни тиари – истинско произведение на ювелирното изкуство. Всеки един от тях или в комбинация се съчетават прекрасно и нетрадиционно с булчинските рокли.

Официалните тоалети се отличават с модерен дизайн – те са ефирни, минималистични и комфортни, подходящи за почти всяко събитие. Перфектни и изчистени силуети с ефектни детайли греят в светлооранжево, бургундско червено, лимоненожълто, кралско синьо, циклама и небесносиньо.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР