Банските Lisca - неустоимата лятна оферта

Винаги си заслужава часовете край басейна и на плажа да бъдат красиви, спокойни и пълни с хубави спомени

15 April 2022

Снимка: Пресофис на марката

Сезонът на банските наближава и макар последните две години да бяха пълни с отменени ваканции и отложени пътувания, или точно заради това, се надяваме 2022 г. да ни даде възможност да наваксаме всички пропуснати преживявания край брега.

Винаги си заслужава часовете край басейна и на плажа да бъдат красиви, спокойни и пълни с хубави спомени. Колекцията бански на Lisca за предстоящото лято ни обещава да ги направи точно такива.

Предложенията на модния бранд анонсират и отразяват основните модни тенденции. Моделите са с допълнително подчертан женствен силует. Изисканите детайли превръщат класическия им дизайн в модно творение, което не може да остане незабелязано.

Елегантността им е подчертана с акварелни цветя на лазурносин или свежо зелен фон или екстравагантни кройки. Лазурносиньото и кораловото са тенденция.

Тенденция е и карето в червено и бяло в стил 50-те, което ни напомня за магическата усмивка на Мерилин Монро на плажа и край басейна.

Цветови акценти са както тънките жълти линии в нюанс на пясъка и слънцето, така и тропическите цветове на джунглата, розите като в градина в Прованс и едрите точки – черни върху бяло и бели върху тъмносиньо.

Минимализмът на едноцветните бански е обогатен с гънки, драперии и колани, които биха били чудесни за снимка на фона на ретро романтиката на Амалфи.

И за разкош и разнообразие в летния гардероб цялото многообразие от бански е допълнено с предложения за романтични плажни рокли и поли, които да довършат елегантния ни летен силует. Вижте част от дизайните в галерията ни.

в

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР