Furla пролет-лято 2022

01 April 2022

Пътешествие. Усмивка. Приятел. Разходка с велосипед. Път без край.

Най-дълбоките чувства – приятелство, щастие, любов – се проявяват в усмивките ни. В радостта от свързването с другите.

Най-интимните ни емоции разцъфтяват винаги, когато ги споделяме. Жените цъфтят в новата колекция пролет/лято 2022 на Furla.Безкрайните усмивки на едно безкрайно лято; разходка из италиански град в цъфтящата пролет, която ни отвежда безпроблемно до плаж, където всичко е осветено в топлата светлина на летния следобед.

Furla придружава жените през всички сезони от живота им: чанти, в които се съхраняват личните им вещи. Техните надежди. Техните мечти. Техните тайни.Furla цъфти в приятелство: над хълмовете на италианското градче Пиетрасанта, между Алпите и Средиземно море, в магическата, мистериозна светлина на ренесансовите картини. Градът на вечния мрамор, обичан от великите художници през вековете – Микеланджело, Хенри Мур, Фернандо Ботеро.

Топлината на тоскански плаж. Пясъкът. Безграничната синя линия на хоризонта.

Furla свети в радост: радостта от откритието, радостта от изкуството, радостта от общото преживяване с нашите приятели, с нашите близки.

Заедно, в разцвет.Открийте колекция пролет/лято 2022 на Furla в магазините на бул. Витоша 65 и Сердика Център и на shop.mdl.bg.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР