Подобрете вашия личен стил с персонализирано облекло от Zegna

Сезон пролет-лято 2022

16 March 2022

Този сезон италианският луксозен бранд Zegna зададе рестарт на своите колекции. “The (new) Set”, както го наричат, е еволюционен, флуиден код, който да навлезе отново в света, като запази конотациите на шева на изискано облекло както в методологията, така и в кройката, като същевременно създава нови форми в ново производство, съобразено с нуждите на днешния ден.

Колекцията е белязана от абсолютно усещане за лекота. Флуидните и удобни силуети се въртят около формите на кимоно без яка, утилитарни палта, жилетки, връхни ризи и ново поколение трикотаж. Леки, плътно изтъкани тъкани и фини като хартия кожи позволяват на формите да показват яснотата и прецизността на дизайна без никакви подплънки или конструираност; категоричността на линията среща свободата на движение.

“The New Set” е новата реалност, която черпи вдъхновение от практичността и прагматизма на офисното облекло, за да получите иновативна промяна в шева и кройката, с мащабни детайли - големи капаци на джобовете, уголемени връзки - придавайки изразителност, без да засенчва функционалността.

Движението е запечатано от смесването на форми и иновативни тъкани, където растителни влакна, нови съчетания, трико и устойчиви тъкани са основни. Колекцията стъпва в удобни кожени чехли и се носи в работни “tote” чанти и сгъваемите раници. Цветовата палитра обединява бледи нотки на калцит,амонит, свежа дървесна кора, минерално зелено, багри на кипарис в спокойни тонове на тъмен бетон и матово черно с внезапни проблясъци на слънчев лъч, “utility” синьо, аметист и кобалт.

Това е The New Set. Индивидуална възможност за съвременния свят.

На 23 и 24 март ценителите на изтънченото облекло, обувки и аксесоари ще имат възможността да се докоснат до “новия свят” на марката, като получат безценни съвети от експерт-шивача и посланик на перфектния стил - Федерико Бонини в бутик Ermenegildo Zegna.

В тези два дни ви канимда персонализирате пълен гардероб от най-висок клас, съобразен с вашия стил на живот. Това включва възможност за персонализиране на иконични модели от колекцията за свободно време Luxury Leisurewear както сникърсите Triple Stitch и тренди връхни ризи, наред с други изискани нови модели. Този луксозен асортимент включва също удобни трикотажни изделия и 'casual' панталони, налични за вашия избор в различни материи и ефекти. Подчертавайки как услугата Made-To-Measure се е развила отвъд класическо шиене, тези модни елементи от гардероба на съвременния мъж трансформират самата идея за лукс като безкрайно удобни за носене дрехи и обувки, създадени според Вашите желания, Вашето тяло и Вашия начин на живот.

Запазете своята индивидуална консултация в бутик Ermenegildo Zegna на ул.Съборна 2. или на тел. 0888 380 233.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР