Кой какво спечели на Mother and Baby наградите

На стилна церемония в зала Витоша на Интер Експо Център бяха раздадени първите Mother and Baby награди в България

15 March 2022

На стилна церемония в зала Витоша на Интер Експо Център бяха раздадени първите Mother and Baby награди в България.

Водещ на събитието бе Ива Дойчинова, един от любимите гласове на публиката. Организатор на събитието е Trade Media – съвместен проект между Атика Ева - една от най-наложените медиа групи в Бълагрия и Boussias communicatons – водеща В2В компания в Гърция. Гостите чуха приветствени думи от г-н Янис Манакос, управител на Атика Ева и г-н Джак Адамис от Boussias.Компаниите имаха възможност да кандидатстват в различни категории и да получат признание и разпознаваемост. Кандидатурите бяха разгледани и прецизно оценени от специално избрано жури от 10 души. Съдийската комисия се състои от представители на педиатричните и здравните среди, специалисти и инфлуенсъри, тясно профилирани в сферата.Аванс Трейд, представители на известната марка бебо, си тръгнаха с приза в категории: Най-добър течен сапун, Най-добро бебешко мляко за тяло, Най-добър продукт за грижа за лицето, Най-добър продукт за успокояване на кожни раздразнения, Най-добри подложки за еднократна употреба.Те бяха отличени и в категории Измиващ продукт за бебета, Мокри кърпички, Крем срещу подсичане, Олио за тяло, Слънцезащита. Всички наградени и отличени продукти са с марка бебо. Те също така бяха отличени с престижната Platinum Award за най-голям брой точки във всички категории, както и с наградата Baby Company of the year.Lorelli са победители в категории: Най-добра електрическа помпа за изцеждане на кърма (Daily Comfort), Най-добра система за пътуване (Aviator), Най-добър стол и/или седалка за хранене (Apetitto), Най-добър шезлонг/люлка за бебета (Tango).

Те бяха отличени и в категории Бебешка количка (Crysta 3 в 1), Продукт за стерилизиране (Lorelli Steam Sterilizer and Dryer), Ръчна помпа (ASSISTANT), Легло за сън (TREND PLUS NEW).Unicoms са победители в категории: Най-добър бебешки термометър за тяло (Quicko ERA), Най-добър инхалатор (Zano Inspire), Най-добър продукт за детски имунитет (Stamatin Kids), Най-добър тест за овулация (Oview), Най-добър тест за бременност (Presto).Goto Jewellery and Diamonds са победители в категории Най-добър спален аксесоар (нощна лампа Sovrani), Най-добър продукт представен през 2020-2021г (Сребърна лъжичка "2 в 1"), Най-добър моден продукт за бременност/майчинство (lebebe Suonamore), Най-добри детски бижута. Отличени са и в категория маркетинг в социалните мрежи.Евита Интернешънъл са победители в категории: Най-добра активна играчка 0-24 месеца (Жирафчето Софи), Най-добра залъгалка при никнене на бебешките зъбки (Жирафчето Софи), Най-добър матрак за бебета (Aerosleep Evolution Pack), Най-добра играчка за приспиване (Бухалчето Олли).

Журито награди Kikaboo в категории: Най-добър продукт за стерилизиране (4 в 1 Handy), Най-добра кошара за сън (Sway Me), Най-добра бебешка количка (3 в 1 Angele). Те също така получиха Premium наградата Baby brand of the year.Wooden spoon са победители в категории Най-добър крем срещу подсичане, Най-добро масло за тяло, Най-добра слънцезащита.Ikarov са победители в категории: Най-добър натурален продукт и Най-добър органичен продукт за бебешка кожа.Куайсер фарма са победители в категории Най-добри хранителни добавки за периода на бременност (Допелхерц® Актив Мама) и Най-добра интимна грижа (Vagisan).Nestle България взеха приза в Най-добро пюре за бебета (Nestle Gerber), като бяха отличени и в категория Най-добро мляко за кърмачета и малки деца (NAN Optipro).

Аксон България са победители в категория Най-добро мляко за кърмачета и малки деца с Aptamil.

Beiersdorf България бяха наградени в категория Най-добра слънцезащита за техния продукт NIVEA SUN Kids Sensitive Protect & Play 50+.

За най-добър магазин журито избра Baby Life Malechko.

Lavera бяха наградени в категория Най-добър продукт за хигиена на бебешките зъби и венци за тяхната паста за зъби Kids 0+.Колев и Колев си тръгнаха с награди в категориите: Най-добри стелки за бременни, Най-добър магазин за обувки, Най-добър бранд за обувки.Макаве ООД са победители с Water Wipes в категория Най-добри мокри кърпчики, а Colief бяха определни като победител в категория Най-добър продукт срещу колики.

Фирма Мама и Бебе с техните умни пелени Pine smart са победител в категория Най-добри пелени.Ревита са победител в категории Най-добър продукт за имунитет (с техния продукт Natural Factors Super Immune Formula); Най-добри добавки за след раждане и Най-добър продукт за коса, кожа и нокти с марката Alive!Рубелла спечелиха награда в категория Най-добър измиващ продукт за бебета с техния бранд Кря Кря.

Точици са определени като Най-добър бранд за дрехи.Биорегенерация са Най-добра банка за стволови клетки и спечелиха приза Platinum Award за най-голям брой точки.Христина Лисник спечели наградата за най-добър консултант по бебеносене.

За най-добро мобилно приложение за периода на бременността беше избрано Feia Бременност.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР