Кои ще са победителите на Dibla Design Awards 2021

08 March 2022

Моментът да научим имената на най-добрите в интериорния дизайн у нас идва на 16 март от 19 ч. в Интер Експо Център с бляскавото събитие - Годишните награди Dibla Design Awards 2021, на което ще присъстват над 1200 специални гости. Церемонията е не просто истинско удоволствие за сетивата и добрия вкус, но и възможност за лесно и приятно създаване на полезни контакти и партньорства в най-подходящата за това атмосфера.

За шеста поредна година от екипа на Dibla са се погрижили ценителите на интериорния дизайн, стила и естетиката да могат лично да присъстват на церемонията и да съпреживеят магията на най-доброто от българския интериорен дизайн заедно с най-известните и утвърдени творци в бранша. Стилната атмосфера ще бъде допълнена от професионални водещи, приятна музика и коктейл с първокласни напитки.

Кои са проектите, привлекли вниманието на авторитетното българско и международно жури, може да разберете от първо лице като си подарите незабравим подарък - покана за събитието Dibla Design Awards 2021. С нея ще имате и безплатен достъп до специализираниje бизнес изложения SIHRE 2020 и #Retail Show.

Покана за двама можете да закупите от bilet.bg на цена от 60 лв., а повече подробности за специалното събитие на dibla.com.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР