Хей, Mr. NО Sulfite, приятно ни е да се запознаем!

Mr. NO Sulfite Beaujolais-Villages 2019 Nature cuvée има своя изтънчена осанка и заслужава вниманието ни. Очаква срещата си с нас в Imperial Gastro Hub.

eva.bg 14 December 2021

Той е висок 185 см. Харесва му да носи костюми. Папийонката е неговата визитна картичка. Роден е във Фльори, регион Божоле, Източна Франция. Обича удоволствията, изтънчен джентълмен е, често се впуска в приключения. И за малко да пропуснем: винаги казва „Да“ на хубавите вина. А ние ще ви кажем: „ново вино на хоризонта!“.

Когато попитате дали описваме съвършения мъж, ще се усмихнем загадъчно и ще отговорим „може би да, защо не?“. Ако това ново вино беше мъж, със сигурност щеше да е точно такъв мъж – съвършен. Мъж, който еднакво интелигентно умее да печели жена и партия шах. Мъж, за когото „гурме“ не е просто дума, а житейска философия. Мъж, който си знае цената.

След дългогодишно следване на принципите на интегрираното земеделие, Къщата Albert Bichot (Албер Бишо) решава, че е време да премине към биологично земеделие. През 2014 г. идеята е реализирана, а в отговор на нарастващото търсене през 2021 г. се появява и Mr. NO Sulfite – първото вино на избата от сертифицирани био лозя. Както се подразбира от името му (на мъжа и на виното), то е без добавени сулфити. Но това не е всичко, защото Mr. NO Sulfite се отличава и със своята първична и естествена природа, защото е изцяло нефилтрирано вино, без добавени дрожди, оцветители и подобрители.

Произведено от сорта Gamay, това вино има интензивен рубинен цвят и деликатен аромат на боровинки, подкрепен от копринени танини. Подходящо е за всички сезони, идеално се комбинира с печено месо, но и ролята на аперитив му подходжда не по-малко. Препоръчително е да се сервира с температура между 12 и 13°C.

Mr. NO Sulfite Beaujolais-Villages 2019 Nature cuvée има своя изтънчена осанка и заслужава вниманието ни. Очаква срещата си с нас в Imperial Gastro Hub. И е чудесен подарък, с повод и без повод.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР