Рита Ора и Тайка Уайтити: луда любов

Двойка със стил!

eva.bg 11 December 2021

Тя е родена в Прищина, Косово и е една от най-големите световни звезди на поп музиката през последните години.

Той е роден в Нова Зеландия, от баща маори (така се нарича коренното население на Нова Зеландия) и майка еврейка и е един от най-интересните режисьожри в киното от последните години. Гледали сте  филма „Джоджо Заека“, нали? Поне със сигурност сте го чували.

Рита Ора и Тайка  Уайтити се срещат през април 2021 г. , по време на снимките на австралийското издание на музикалното шоу The Voice и само няколко месеца по-късно – през август – се появяват заедно, като двойка, на червения килим на премиерата на суперпродукцията The Suicide Squad. Оттогава светът на шоубизнеса вече си има нова звездна двойка, при това – с неповторим стил. Снимките в галерията ни само потвърждават това.

Преди няколко дни изпълнителката призна, че по съвет на лекаря си е замразила свои яйцеклетки, когато е била на 24 години и после – на 27. Смята, че това е най-доброто решение, което някога е взимала, защото  иска голямо семейство, а вече е на 31. Убедена е, че замразените яйцеклетки й дават увереност и спокойствие и я спасяват от стреса и напрежението „…които ние жените сами си създаваме , защото подсъзнателно чувстваме, че това е наш дълг – да създаваме, да раждаме  живот.“

Ора споделя, че изобщо не е очаквала, че ще срещне любовта в Австралия, но сега е решена да пази връзката си далеч от светлините на прожекторите. „В миналото си направих доста грешки, защото бях прекалено доверчива и споделях повече, отколкото трябва.“

Най-трудният момент в живота й е, когато майка й е диагностицирана с рак на гърдата и започва терапия. Певицата имала сериозни паник атаки и пристъпи на тревожност и в един момент й се налага да ползва услугите на психотерапевт, за да се справи. „Просто не можех да проумея как евентуално бих могла да живея в един свят, в който майка ми не съществува“ – разказва Рита.

Според някои връзката между изпълнителката и режисьора се развива изключително скоростно и двамата вече обсъждат брак. В момента Тайка Уайтити работи върху няколко филмови проекта като най-напредналият от тях, вече в постпродукция, е Thor: Love and Thunder. Източници, близки до двойката твърдят, че Тайка вече нарича Рита своя съпруга, а тя е тотално обсебена от него. Дори имат обща визия за скорошната сватба – бърза калифорнийска церемония и после – голямо, весело парти на незнайна дата и незнайно място.

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР