Бягство към нови територии

Marella Есен-Зима 2021

08 November 2021

Колекцията на Marella за сезон есен/зима 2021-2022 е бягство към нови територии или просто към нова нормалност. Междувременно всичко в живота на жените се е променило дълбоко, може би необратимо - от ритми към поводи, но това е естествена и плавна трансформация за MARELLA, която винаги е била до тях.

Функционалността е част от граматиката на марката, затова не е изненада, че е толкова изрична в новата нормалност. Започвайки от цветовата палитра за връхни дрехи есен/зима 2021 г. с успокояващи нюанси, вариращи от ‘camel’, бели, черни довсички нюанси на есенна шума.



Необходимостта от пътуване или просто от един ден навън може да бъде наблюдавана във възприетата комбинация на роклите от ‘crepe de chine’, съчетани с жилетки във фин мохер. Трикотажът все още е основен акцент в живота ни – обгръщащи плетива и жилетки с колан, които да се носят като основна дреха или върху романтична блуза в съчетание с лурекс.

Модата става по-градска и смесва всички кодове: романтичната блуза е съчетана с панталони в кожен ефект, а дългото палто и ризата в геометричен принт с кариран костюм от рециклирани материали. Геометричните шарки се откриват и върху къси рокли, блузи, но също и плетива, които се съчетават отлично с пола и панталон в ефект на кожа.



Колекцията може да се похвали с няколко блейзера, но също така и якетатип риза, известни още като жакети, които да използвате, когато стане студено в края на лятото, както и като акцентни дрехи за съчетание с дънки. След дълга година, когато всичко беше свързано с домашното облекло, жените залагат на панталони с пет джоба като алтернатива на джогърите за вкъщи, за различни поводи, като това да се завърнат на работа или за някакви официални задължения, като колекция Marella есен-зима 21 предоставя богат избор да задоволи всяка нужда.

От ‘boot-cut’ кройка до тези с високи маншети, от супер разтеглив и ‘skinny’ през ‘slim-cut’ до ‘boyfriend’ с прорези, по-малко оверсайз и по по тялото. Marella подхожда към всеки силует и отговаря на всеки повод или нужда.

Чантата Marella е предложена в различни форми и материали, за да отговори на няколко приложения за създаване на моден гардероб, който съчетава кодовете на практичност и традиция.


 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР