Селма Блеър с мемоари за Множествената склероза

eva.bg 27 October 2021

Актрисата Селма Блеър работи по мемоари, които се очаква да излязат на книжния пазар догодина. Ако се чудите не е ли прекалено рано на 49-годишна възраст да подготвяш мемоари, то явно не сте запознати със страшната диагноза, с която се бори звездата.

Преди три година Блеър бе диагностицирана с Множествена склероза (МС). В книгата тя ще разказва както за ежедневните битки, които води, за да се опита да има сравнително нормален начин на живот с това заболяване, така и за детството си, за актьорската си кариера.

Мемоарите ще се казват Mean Baby. Оказва се, че така са наричали Селма членовете на семейството й, когато била малка. Със сигурност почитателите й ще оценят и откровеността й на тема МС, защото малцина са толкова искрени, колкото нея.

„Имала съм симптомите от години, но никога не съм ги приемала на сериозно, докато не се строполих пред лекаря. Аз съм човек с увреждания. Понякога падам, понякога изпускам разни неща. Спомените ми са мъгливи, трудно запаметявам. Лявата страна на мозъка ми търси упътване от един счупен GPS. Но се справям. И се смея. Не знам как и какво точно ще правя, но знам, че ще дам най-доброто от себе си... Надявам се да дам надежда на другите, а и на себе си. Не може да получиш помощ, ако не я поискаш.

Аз имам МС и съм окей. Но ако ме видите да изпускам неща по улицата, помогнете ми да ги вдигна, защото на мен ще ми е нужен цял ден“, това бе част от емоционалната изповед на 46-годишната актриса в Инстаграм преди три години, разкривайки публично, че е диагностицирана с МС.

Междувременно може да гледате документалния й филм Introducing, Selma Blair, който излезе наскоро и се радва на особена популярност.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР