Brunello Cucinelli – когато вчера срещне утре

Мъжката колекция за сезон есен-зима 2021

21 October 2021

Комбинациите в мъжката колекция на Brunello Cucinelli „обикалят“ около усещането за благополучие и мекота, предлагано от формите, от качеството на материите и по-специално от обгръщащия и примамлив комфорт на плетивата.

Добавяйки елегантност и ред към съвременния вкус, блейзерите са водещи, облагородяващи външния вид, балансирани между сарториалния подход и новите стимули, предавани от модерни и изискани материи.

Освен класически палта, изобилие от пухени якета и връхни дрехи с различна дължина и тегло допълват зимния гардероб, обогатен с леки материали, калибрирани за цялата еволюция на сезона. Новите панталони с меки обеми допринасят за създаването на модерен външен вид, обогатен с джобове и детайли, вдъхновени от полезните и спортни модели.

Плетивата са в челните редици на стремежа към комфорт, качество и вечен стил. Благородните влакна и съвременните материи са в услуга на комфорта, на мекотата и преди всичко на лекотата. Костюмите и блейзерите съдържат ценни материи с модерно усещане, където класическите модели се интерпретират по свеж и дискретен начин.

В съответствие с идеята за простота, умереност и вечен вкус, богат избор от неутрални цветове е в основата на колекцията. Гамата от бежови нюанси варира от почти бяла до кафява. Сивото е във всички нюанси, от деликатността на мъглата до градския характер на цвят „лигнит“. Асортиментът от сини тонове варира от бледи и успокояващи нюанси до най-благородните и официални нюанси на флота.

Открийте мъжката колекция есен/зима 2021 на Brunello Cucinelli в бутика на ул. Съборна 4 или онлайн на shop.mdl.bg

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР