Нови реалности с Ermenegildo Zegna

19 October 2021

Платът на човешкия живот е изтъкан от адаптивност. Това, което кара хората да се развиват и напредват, е способността да натискат „правилния бутон“ в правилното време, когато и колкото пъти е нужно, по различен начин, с гъвкаво мислене, запазвайки памет и знание и търсейки прогрес.

Определение за нови категории, отразяващо безмилостното развитие на времето, характеризира от първия ден пътя на креативния директор Алесандро Сартори в света на Zegna: едно отдалечаване от пълната формалност, но не от внимателния сарториален подход, за друго дефиниране на стил.

THE (RE)SET – новата кампания на бранда активира плавно движение, което съчетава публичнои лично и гардеробът на личността е съобразен с активностите му във вътрешна и външна среда, с моментите на разтоварване, с живота и работа, които много често са заедно.

В този „безшевен“ свят, който продължава да се оформя и развива, възникват нови възможности за стил и Zegna (ПРЕ)създава съвременния човек.

Всички изживяваме нова реалност, свързана с нови нужди, които ни водят до невиждани досега начин на живот и нагласи. Точно в момент като този, когато всичко това се обсъжда, ние в Zegna решихме да (пре)създаваме. Погледнахме назад към корените си, за да (пре)напишем нашите кодове на стил и да (пре)кроим съвременния човек. Външната и вътрешната среда стават ведно и се налага нов начин на обличане, където комфортът и стилът се смесват, за да създадат нова естетика “, казва Алесандро Сартори.

Колекция есен/зима 2021-2022 на Ermenegildo Zegna

Колекцията следва непрекъснат темп. Ново и разнообразно поколение трикотажни тъкани заемат централно място в колекция есен/зима 2021 на Zegna. Формите са флуидни, удобни и адаптивни. В синхрон с начина на живот, който се съчетава на закрито и на открито, често използваните в последно време дрехи за вкъщи - яките и коланите, заимствани от халатите, удобството на панталоните и уюта на ръчно изрязаните пантофи от плетиво - прекрояват самата идея за формалност. Архетипните предмети получават нови функции чрез промяна на форми, тегло и материали.

Лекота и личност са второстепенни думи: (пре)създаденият костюм, по-свободен или с блейзър, скроен близо до тялото, не е униформа, а начин да бъдеш себе си. Той може да бъде също толкова гъвкав, като например да бъде изработен изцяло от плетен кашмир или жакард и да се носи със свободно поло или с дреха с цип, вместо риза. Якетата с паднали рамене и тези тип „риза“ са със свободни обеми.

Цветовата палитра варира от цвят „алпийска бяла звезда“, през есенна бежова шума, до папратово зелено, опушено сиво, дълбоко черно и цвят „горска кал“ с внезапни акценти на оранжево.

Открийте колекция есен/зима 2021-2022 на луксозния мъжки бранд Ermenegildo Zegna в бутика на ул. Съброна 2 или на shop.mdl.bg.

За повече вдъхновение за стилния мъжки гардероб можете да прочетете тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР